pátek 31. července 2015

Rýžovací pánve

Kovové a plastové rýžovací pánve Estwing, hliníkové rýžovací pánve Golden Feather, rýžovací splavy a příslušenství pro zlatokopy a šlichové prospektory. Rozhodnutí, jaké vybavení při vašich cestách za zlatem vám rádi přenecháme. Jisté je, že náš široky sortiment jak tradičních rýžovacích pánví ať už. Univerzalní ocelová rýžovací pánev , u které je nutno počítat s brzkou oxidací povrchu, která cíleně zdrsní povrch pánve a tím býva nejlepší brzdnou plochou pro pohyb zlatinek. Z těchto duvodu je rýžovací ocelová pánev stále velice oblíbena jak u řady zkušených zlatokopu tak.


Máme jedny z největších.

Estwing rýžovací pánev kovová, průměr 2mm, EGPM10. Zelená plastová rýžovací pánev Garrett Gold Trap. Výrobci: Teknetics (1) Bez označení výrobce (3) Karma (6) A-Z Z-A od nejlevnějšího od nejdražšího  Akční Turbo SET Karma na rýžování zlata. Plechová pánev na rýžování zlata (čínský klobouk), průměr cm.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Pánev Gravity PRO využívá nejosvědčenější tvar pro rychlé a efektivní rýžování zlata z našich zlatonosných řek.


Japonská dřevěná rýžovací pánev juri-ita tak připomíná spíše korýtko, některé dnešní pánve pak zase svými drážkami jakési struhadlo.

Ve světě dobývání zlata je však vše dokonale promyšleno a nezvyklý vzhled pánve může být zkušeným zlatokopům ku prospěchu. I zde ovšem platí, že v jednoduchosti je síla. Přestaňte rýžovací pánví třást a začněte s ní jemně kroužit. Tímto způsobem z pánve odplavíte nebo rozpustíte většinu jílu a špíny. Pokud má síto vyšší okraje, je to jen lepší.


Na české potoky a řeky se nejlépe hodí síto s průměrem otvorů až cm. Pánev lze přenášet v obyčejné nákupní tašce, ale existují i speciální látkové tašky na rýžovací pánve. Na černé rýžovací pánvi je zlato snadněji viditelné. Ve Zlatých Horách u Jeseníku se pořádají i Mistrovství světa v rýžování zlata.


Garance rychlého doručení. Rýžování zlata najdete na MALL. SET pro snadné rýžovaní zlata. Obsahuje pánev Gravity PRO a síto.


Jistě nejde o zbohatnutí, ale věřte, že pocit radosti, který ve vás způsobí první třpytící se zlatinky na rýžovací pánvi jsou k nezaplacení. Klasické železné rýžovací pánve typu čínský klobouk jsou poměrně náročné na výrobu, tu prakticky obstarávají pouze trpaslíci a cena tomu odpovídá – většinou -zl za kus o průměru okolo c. Na rýžování zlata na českých potocích se nejlépe hodí tzv. Má tvar čínského klobouku , neboli jde o kužel průměru.


Jedinečná rýžovací pánev - univerzální použití.

Dvojice segmentů lišt pánve pomůže při separaci a také při jemném oddělování při stáčení šlichu. Pánev se chová z pohledu udržení šlichu velmi stabilně a při správném. Kvalitní rýžovací pánev Garrett Super Sluice s průměrem 38cm a vysokým trychtýřem a velkou rýžovací plochou. Jedná se o největší nabízenou pánev na trhu, která je schopna zpracovat ještě více materiálu, než malé pánve a ušetří tak spoustu času při rýžování.


Po stranách pánve jsou na jedné straně hlubší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky