úterý 28. července 2015

Kované krbové nářadí

Milovníci krbů a krbové pohody, na této stránce můžete vidět různé druhy krbových souprav. Patří k nim krbové rošty, špízy na opékání, několik typů krbového nářadí a další krbové příslušenství. Krásným a výrazným doplňkem jsou paravany.


Ke každým krbovým kamnům a krbům se hodí kované krbové nářadí s dlouhou životností. V nabídce najdete i levné kované krbové nářadí.

Pro svůj vzhled se budou krásně vyjímat jako dekorace k vašemu krbu. Vyrábíme krbové nářadí stojaté, krbové nářadí na zeď. Pokud máte zájem o jeden kus krbového nářadí - smetáček přírodní koňská žíně (ruční výroba), kuták – je vždy kalený ( pozor může být nebezpečné pro malé děti), lopatka – ruční výroba, pinzeta, škrabka, kleště - zadejte svoje rozměry. Nezapomeňte, že i takový detail jako je krbové nářadí může krásně doladit interiér.


Sháníte krbové nářadí ? U nás najdete krbové nářadí za skvělé ceny, velký výběr krbového nářadí a veškeré krbové nářadí skladem. Zabýváme se výrobou kovových a kovaných produktů jako jsou: kovaná vrata, kované brány a branky, kované ploty a plůtky, kované mříže, kované dveře, kované kliky, kovaný nábytek, kované svícny, kované stojany na víno, kované postele, kované dekorace do interiéru, kované krbové nářadí , kované meče a mnoho dalších. Máte-li doma či na chalupě krb nebo krbová kamna, jistě si užíváte kromě praktické stránky i tu hřejivě romantickou.

Aby byla obsluha krbu i kamen pro vás navíc maximálně pohodlná, připravili jsme sekci věnující se příslušenství - krbovému nářadí. Naopak, vkusné, dobře řemeslně zpracované krbové nářadí se stává výrazným bytovým doplňkem. Nářadí je velmi odolné, pohodlně se s ním pracuje. Základem, který by vám u krbu neměl chybět. Sada obsahuje pohrabáč, kleště, smetáček, lopatku a držák na krbové nářadí.


S touto sadou bude váš. Vyberte si v e-shopu krbové nářadí kované , nerezové nebo s kombinací skla, aby zapadlo do Vašeho interiéru a stalo se praktickým a elegantním doplňkem k Vašemu krbu, krbovým kamnům nebo kachlovým kamnům. Krbové doplňky, které musíte mít ve vaší domácnosti! V kategorii příslušenství pro krb najdete i výrobky jako palivové dřevo , termo šňůra, pelety na dřevěné piliny, brikety, vysavače popela a množství prvků, které se použijí při každodenním používání krbu. Nepodceňujte pravidelnou údržbu krbových kamen a kupte si praktické krbové nářadí.


Krbové náradie plní praktickú, ale aj estetickú funkciu. Při topení, ale i péči o krb využijete pohrabáč, lopatku a smeták. Na fotografiích této stránky si můžete prohlédnout jednotlivé typy provedení kovaných klik se štítky, různá klepadla a madla na otevírání dveří či bran. Kované kliky, panty, klepadla. Nářadí ke krbu může být v mnoha provedeních, např.


Nejrůznější krbové nářadí , někdy označované jako krbové náčiní, může mít různý tvat, barvu i materiál.

V kategorii krbové nářadí Vám nabízíme zajímavé kousky moderního a kvalitního krbového příslušenství. Máme pro Vás připraveny designové kousky krbového nářadí , ale i klasické kované nebo nerezové. Napište nám Přihlásit se. Umělecké kovářství Plzeň.


Opravujeme kovové nářadí. Každé kované krbové nářadí A Ferro E Fuoco je vyráběné z oceli ze starých železničních tratí, řezaných a ručně kovaných. Toto unikátní kované krbové nářadí tak dostává výraz hmoty, energie a síly.


Nákup bez rizika: dní na vrácení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky