čtvrtek 30. července 2015

Distanční podložky pod kola

Distanční podložky pod kola

V neposlední řadě montáži distančních podložek zlepšíte celkový vzhled vozu. Tyto podložky se vkládají mezi náboj kola a alu disk. Samotná podložka obsahuje potřebný počet otvorů, skrze které se pomocí šroubů nebo šteftů alu disk přimontuje. Pro každý typ automobilu je určen daný typ podložky v různých šířích, aby bylo dosaženo přesného vystředění litého kola (ALU disku), případně.


Distanční podložky pod kola

Zajišťujeme různé průměry a způsoby montáže,změny roztečí. Dále máme k dispozici dlouhé šrouby , štefty a kolové matky. Distanční podložky zlepšují jízdní vlastnosti vozidla jak v zatáčkách, tak i při vyšší rychlosti.


Montáží distančních podložek zlepšíte celkový vzhled vozu. Průchozí podložky se montují pomocí delších šroubů nebo šteftů. Vyrobeno z vysoce kvalitního duralu.


Distanční podložky pod kola

Dlouhé šrouby a matky je nutné objednat zvlášť. Recenze na distanční podložky kol. Celý e-shop je specializovaný na kolové šrouby, matice a podložky pod kola. Najdete zde vše, od klasických šroubů, přes štefty, dlouhé šrouby pro rozšiřovací podložky až po bezpečnostní šrouby, matice a distanční podložky.


TP máš nějaké údaje a pokud vozidlo některý z parametrů nemá dle TP ať je to rozvor, hmotnost, rozměry kol, výkon motoru, barva, nebo cokoli jiného pro někoho zdánlivě nepodstatného, vozidlo prostě nesplňuje co splňovat má a je tedy technicky nezpůsobilé k provozu na pozemních komunikacích - tečka, pres to prostě nejede vlak a vozidlo. Rovněž se podílí na celkovém vzhledu automobilu. ALURING Průchozí rozšiřovací ( distanční) podložky pod kola 20mm, BMW XE53: mm rozšiřovací podložka s průchozími otvory.


Duralový materiál, lehký a pevná zároveň. Zvýší stabilitu a ovladatelnost vozu. Kvalitní materiál s vysokou pevností. Nezapomeňte si k podložkám dokoupit kolové šrouby. Obchodů s cyklopotřebami, příslušenstvím, díly a nářadím je spousta.


V čem jsme tedy jiní, jaké jsou výhody oproti konkurenci a co Vám nabízíme navíc? Podložka tím získá atraktivní nebo nenápadný vzhled (podle barvy: šedá, černá, červená, modrá a žlutá), zvýšenou tvrdost a odolnost proti oxidaci duralu. Nabízíme i šrouby, matice a štefty včetně bezpečnostních.


Distanční podložky pod kola

Funkčním důsledkem jejich instalace je zvýšení stability vozu v zatáčkách a při vyšších rychlostech. Podložky vhodné pro záměnu koncernových kol, např. Speciální podložky pro nespecifikované rozteče kol. Pokud se Vám zdá, že jsou kola vašeho vozu moc utopená, pomocí správné podložky je možné kola posunout více směrem ven.


Prodám nové,nepoužité,velmi kvalitní duralové distanční podložky pod kola. Rozšiřovací ( distanční) podložky pod kola pro snížení hodnoty zálisu kola. Námi nabízené podložky pod kola jsou vyráběny výhradně z kvalitního duralu na CNC stroji. Klikněte na obrázek pro více informací.


Různé průměry a způsoby montáže, součástí dodávky dlouhé šrouby nebo štefty. Idelální prostředek pro rozšíření nápravy. V této sekci najdete distanční (rozšiřovací) podložky pod kola , které máme skladem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky