úterý 14. července 2015

Cold steel cz

Cold steel cz

Veškeré údaje, které zde zákazník uvádí, podléhají. COLD STEEL 3V Master Tanto IX je jedinečný nůž s pevnou. Vyrábí se ve třech velikostech. Síla tahu 130lb, rychlost metrů za sekundu.


Jedna čepel je vybroušena do hladkého ostří a druhá má ostří zubaté. Bambusové šipky jsou tradičním střelivem do foukaček. Free Delivery over £ 50! Prodej katan a samurajských mečů. Nože této značky se vyznačují dlouhou životností i při hrubém zacházení.


Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. The Specs are Overall length 8. Cold Steel nejvyšší kvality.


Cold steel cz

Díky širokému sortimentu a kvalitě výroby si zajistila velmi silné místo na nožířském trhu po celém světě. A není to jen výroba, ale i. Quickly adopted by Military, Law Enforcement Special units, Emergency Services Personnel, Self Defense professionals as well as members of the Martial Arts community. Our fixed knives are used by military, law.


Dobrý den, prodám Šipky Multi Dart pro foukačky ráže. Blowgun od firmy cold steel jsou hromadné střely, které tlačí tzv. Pokud Vám ihned nezvednu telefon, stačí zanechat sms a já Vám zavolám zpět.


Cold steel cz

Všestranný survival nůž. SK- která vyniká vysokou odolností proti opotřebení a velice dobře drží ostří. Poctivý nůž, který vydržíVíte, jaký nůž mají v oblibě členové námořní pěchoty Spojených států? Poznáte ho podle charakteristického tvaru rukojeti a Clip Point čepele.


Prodám mačetu cold steel Kukri-Plus s Cor-Ex pouzdrem. Rukojeť koncipovaná jako Full Tang na povrchu polypropylen, délka 13cm. This durable and effective shovel has a stout hardwood handle, a broad flat steel blade and sharp edges.


A popular tool with military and special operations units worldwide, we’ve heard tell of it being used to dig foxholes and. Tato mačeta je vhodná pro milovníky divoké přírody a survivals. Je vynikající na sekání v neprůchodném terénu.


Následovník zavíracího nože AD-1 designovaného americkým nožířem Andrewem Demkem, se pyšní nově vyvinutým pojistným mechanismem Scorpion Lock, který umožňuje nůž otevírat i zavírat jednoručně. Netvoří jen nože, ale také repliky historických chladných zbraní. HiTech novinky jim také nejsou cizí.


Nůž je lehký, pohodlný, super ostrý, spolehlivý a ideální pro lov či kempování, ale i pro obecné použití a každodenní práci. AUS-8A stainless double edge blade. Za dobu své existence se podílela na definování celého odvětví nožů a chladných zbraní. Stojí například za tvorbou nových unikátních ocelí.


Pravděpodobně nejznámnější prvek, který do světa. Blade MÜHLE Niegeloh Nippes Nontron NUZ. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky