čtvrtek 9. července 2015

Krampouz palacinkovac

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Learn more about managing your data and rights.


Krampouz is a company which gives priority to human relationships and the opening to the world: Europe, North and South America, Africa, Asia and Oceania, Krampouz is more than ever present and distributed on the continents. Both for its crepe makers and its other products range, which also experience a strong success abroad. Profesionální elektrické a plynové palačinkové plotny KRAMPOUZ pro výrobu tradičních francouzských Crêpes, řady COMFORT nebo STANDAR s kulatým nebo hranatým krytem z nerezové oceli AISI 304. Jak vybrat palačinkovač.


Ve chvíli, kdy se rozhodnete, že si koupíte palačinkovač, nastává dilema, jak vybrat ten správný. Dobrou zprávou je, že se nejedná o nijak technologicky složitý přístroj, takže nemusíte jednotlivé výrobky srovnávat na základě desítek parametrů, u kterých mnohdy ani nevíte, co přesně znamenají. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Inventor of the traditional crepe maker, Krampouz offers a wide range of electric and gas crepe makers. Our professional crepe makers are developed and designed to answer your needs: power, robustness, reliability and easy maintenance.


Our years of savoir-faire assure unrivaled cooking performances. Palačinky jsou nekynutým moučníkem, který již odpradávna vyrábíme z mouky, mléka a vajec. Podoba velmi tenké placky, která se plní různými druhy náplní. Perfect heat distribution, cooking power, reliability and robustness are Krampouz technical qualities. It has built Krampouz notorious brand name.


Krampouz waffle makers are equipped with the “easy clean” system which enable the instant disassembly of waffle irons for a simple and fast cleaning. Polyesterový potah na palačinkovače KRAMPOUZ o průměru 35cm a 40cm. Do té doby se ve Francii palačinky vyráběli na litinové plotně umístěné nad ohništěm.


Při nákupu vsaďte na prověřené značky. Pod plotnou jsou topné kabely. Palačinkovače nejsou ničím, co by vám mělo způsobit průvan v peněžence. Plotna se tak velmi rychle a rovnoměrně nahřeje a zároveň dlouho drží teplotu. Vše pro co nejrychlejší výrobu palačinek při co nejnižší spotřebě energie.


Zkonstruováno pro celodenní používání s maximální úsporou energie. Bar představuje oblíbené centrum v každém gastro provozu. Pokud se rozhlédnete restaurací, zábavním podnikem nebo po lobby hotelu, prostor kolem baru bude vždy obsazen.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Palacinkovac Krampouz najdete a porovnáte na Srovnanicen. Nově přehlednější a rychlejší.


Stále doručíme až domov, na pobočky aj do AlzaBoxov. ROHNSON, CLATRONIC, ARIETE a ďalších.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky