čtvrtek 2. července 2015

Pračka electrolux ewt 1062 tdw

Pračka electrolux ewt 1062 tdw

Price Match Promise on Genuine Electrolux Spare Parts. Free Shipping Available. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.


Hladina hluku je síce na pomerne dobrej úrovni, avšak prvou daňou za finančnú dostupnosť je energetická náročnosť prevádzky. K perfektným výsledkom dopomáha okrem skvelých pracích programov i množstvo užitočných funkcií. Jednou z nich je i množstevná automatika Fuzzy Logic, či kontrola vyvažovania náplne v bubne práčky. Medzi jej prednosti patrí i účinná ochrana proti pretečeniu. Její kapacita je až kg prádla, což bude jistě dostačující i pro větší rodinu.


Má moderný dizajn v bielom prevedení, ktorý je zároveň praktický, vďaka čomu sa. Kompaktná práčka FlexCare od Electrolux automaticky upraví trvanie cyklu a spotrebu vody a energie podľa aktuálnej dávky bielizne. Přizpůsobí se tak vám a nastaví správnou délku každého praní. A protože nikdy nic nepere příliš dlouho, chrání tkaniny před poškozením a prodlužuje jim životnost. Pokiaľ tu návod k vášmu produktu nie je, objednajte si ho pomocou nášho objednávkového formulára nižšie.


DPH Zľava € Množstevné zľavy. Včetně návodu v češtině. Možnost dopravy do 30km či zaslání ZDARMA kurýrem po celé ČR! Osobní převzetí = sleva či z. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Tato pračka s funkcí AutoSense přizpůsobí čas a spotřebu vody a energie každému cyklu.


Program Intervalul pentru temperatură Tip de încărcătură şi de murdărie Încărcătură maxim, Centrifugare maximă Delicate °C - Rece ( ). Olvass valódi vásárlói véleményeket, és találd meg a legjobb árat az online boltok teljes kínálatából. Spoločnosť Electrolux vám môže s vaším súhlasom zasielať informácie o spotrebičoch, službách, podujatiach a propagačných podujatiach. Tieto informácie sa môžu odovzdávať rôznymi kanálmi: e-mailom, telefonicky, prostredníctvom SMS, poštou alebo na sociálnych sieťach.


Pračka electrolux ewt 1062 tdw

Chceli by sme vám poskytnúť čo najlepšie zážitky, a preto sa vám tieto oznámenia na základe. Köszönjük, hogy Electrolux terméket vásárolt. Rendkívüli tudását és stílusos megjelenését az Ön i. Nejenže bude prádlo čisté, ale minimalizuje se tím i spotřeba vody a energie. Pračka , která si nastaví vše sama.


Děkujeme, že jste si zakoupili spotřebič značky Electrolux. Vybrali jste si produkt, se kterým jsou spjaty desítky let profesionálních zkušeností a inovací. Tento důmyslný a stylový spotřebič byl navržen s ohledem na jeho uživatele.


Pračka electrolux ewt 1062 tdw

Kdykoliv jej tak používáte, můžete se spolehnout, že pokaždé dosáhnete skvělých. Naši pracovníci se Vám budou snažit co nejdříve. Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků.


Se svými malými rozměry najde uplatnění v menších domácnostech – i přesto se však může pochlubit velkou kapacitou, se kterou pojme až kg prádla. Díky své úspornosti je velmi šetrná k životnímu prostředí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky