středa 1. července 2015

Adaptér na indukci

Umožňuje použití běžného nemagnetického kuchyňského nádobí na indukčních varných deskách, vhodné pro hliníkové, nerezové, železné, litinové, smal. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. V čem adaptér na indukci PRESTO vyniká?


S adaptérem PRESTO můžete na indukci používat i běžné nemagnetické kuchyňské nádobí. Je vyroben z trvanlivého materiálu a jeho odnímatelná rukojeť vám zajistí bezpečnou manipulaci. Ani v případě, že jste si pořídili novou indukční varnou desku, se nemusíte vzdát svého oblíbeného nemagnetického nádobí. Tescoma adaptér na indukci.


Jednoduše vložíte podložku mezi hrnec a vařič. Pro snadné vaření na indukci adaptér na indukciodnímatelné držadlovelikostiIndukční podložku oceníte, když doma máte hrnce, které nejdou použít na indukci. Mezi vařič a hrnec vložíte tuto indukční podložku a můžete bez problémů vařit. Stačí použít adaptér na indukci. V nabídce pro vás ale máme také adaptéry na plynový sporák!


Až účinnost, časovač do 1minut, nastavitelná teplota vaření 60°C-240°C, nedělená varná deska, dotykové ovládání, zvuková signalizace, citlivá regulace. Používáte indukční sporák, ale chcete i nadále vařit v oblíbeném nádobí, které však nefunguje na indukci ? Adaptér na indukci Sacim Metalsomma. Podložka na indukci nerez s odjímatelnou rukojetí pr. Je vyrobený z trvanlivého materiálu a jeho odnímateľná rukoväť vám zaistí bezpečnú manipuláciu. Zmiňovali jsme, že pokud na indukční varnou desku nově přecházíte, budete muset obměnit svůj repertoár nádobí.


Na tento typ ohřevu totiž bude fungovat jen takové, které je z feromagnetického materiálu. A u většiny případů tomu tak bude, bez hrnců z tohoto materiálu se neobejde. Podložku pod hrnce dejte pod hrnec s magnetickým dnem a bude na něm držet při zvednutí i přenášení.


Nerezový adaptér na indukci , průměr cm. Proč by jste měli vyhodit svoji oblíbenou džezvu, či moka konvičku - když jste vyměnili starý vařič či sporák v kuchyni za in. Na jaký průměr plotýnek indukce a na jaký průměr hrnců lze použít adaptér prům.


Mám plotýnky indukce o průměru 1 1a 2cm. Mohu na všechny použít tento adaptér o průměru cm? Díky speciálnímu adaptéru PRESTO na indukci už fungovat bude! Pro bezpečnou manipulaci je opatřen a dodáván s odnímatelnou rukojetí.


Pokud budete mít specifický požadavek např. ADAPTÉR NA INDUKČNÍ DESKU, průměr cm. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Online obchod na internetu - vyhledávání zboží na - SLEVOVAR. Dostaňte něco navíc než ostatní!


Můžete získat dárky k objednávce, slevové kódy pro nákup v našem internetovém obchodě nebo slevové poukázky na nákup v našich prodejnách. Vaření bude o mnoho snazší a můžete bez problémů používat své oblíbené kuchyňské nádobí i na indukčním sporáku nebo vařit ve svém nejmilejším malém kastrůlku. Nezapomeňte se inspirovat naším videonávodem nebo například recenzemi na adaptéry na indukci. Sada nádobí nerez indukční.


Vaše staré hrnce, které na indukci použít nejdou. Potřebovala jsem zavařova, mám klasický zavařovací hrnec, tak jsem hledala možnosti, jak ho použit na indukci. Tento adaptér mi to umožnil.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky