pátek 10. července 2015

Broušené skleničky

Broušené skleničky Bohemia Crystal, které u nás naleznete, jsou vyrobeny z kvalitního českého křišťálového skla. Mnohé z dekorů, které na skleničkách naleznete, jsou vybroušeny naším originálním designem, který nikde jinde nepořídíte. Whisky Ley 280ml 5K č. Vyberte si v našem e-shopu exkluzivní skleničky z českého křišťálu.


Vychutnejte si svůj oblíbený nápoj z výjimečných skleniček z našeho e-shopu. Ručně broušené skleničky na koňak, víno, šampaňské i whisky jsou vyrobené z prvotřídního křišťálového skla.

Nabízíme prodej jak po jedné sklence, tak i dárkové sety po dvou a více kusech. Skleničky na sekt v naší nabídce jsou vyrobeny z kvalitního českého křišťálu. Kvalitní řemeslné zpracování a vlastní design moderních i tradičních vzorů.


Skleničky jsou dekorovány lehkým brusem Mašle, u kterého se střídá matný a lesklý vzor. Ke sklu z českých skláren neodmyslitelně patří broušené sklo. Seznamte se s výběrem kvalitního broušeného skla ze známých českých skláren.


Tradiční i moderní vzory vás okouzlí mistrovským zpracováním. Prezicní ruční broušené sklo mistrů brusičů ověřené tradicí českého skla.

Dále broušen sklo, skleněné vázy, dózy a mísy z olovnatého i bezolovnatého skla od českých sklářů. Objednejte si nyní na Porcelánovém světě. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Precizní ruční práce zkušených čekých brusičů.


Moderní i tradiční dekory. Pro další informace vyplnit formulář vespodu - Kontaktovat inzerenta. Aurum Crystal se řadí mezi mladé a dynamicky se rozvíjející sklářské firmy produkující špičkové užitkové sklo z českého křišťálu a bezolovnatého skla. Mezi její domény patří moderní design českého skla a tradiční ručně broušené sklo, které odkazuje na bohatou tradici českého sklářství. Sklo, sklo olovo, sklo broušené, skleničky čiré Zapékačky porcelánové Porcelán bílý THUN PORCELÁN DEKOR HUSA SCHUMANN Hledat.


Sada broušených zlacených. Sklenice na likér kometa staré zlato ml, ks. Obje3ml Balení: kusů Chemický typ: olovnatý křišťál Výroba: ruční práce Země původu: Česká republika Popis: broušené skleničky , zdobené karátovým zlatem a smaltem.


Přátelský přípitek neboli souprava kusů - s českým granátem z dílny českých sklářských mistrů. Pokud si budete přát sadu skleniček, je třeba objednat soupravy. Křišťál nabízí skleničky výhradně od českých sklářů. Dárkové skleničky na zakázku - originální dárek s nápadem potěší Dárkové sklenice na zakázku na eshopu lze objednat online.


Originální dárky se jménem, textem, obrázkem nebo logem firmy. Máte zájem o broušené sklo pro běžné použití za příznivé ceny?

Chcete vybrousit dárek k jubileu, ceny na sportovní nebo kulturní akce? Potřebujete opravit například vyraženou skleničku? Sháníte další služby v oboru zušlechtění skla? Nabídka: broušení skla na zakázku, opravy výrobků ze skla, vytváření. Luxusně baleno v modrém saténu s nápisem BOHEMIA CRYSTAL.


Nabízím k prodeji hrnečky na čaj, velice pěkně zdobené květinovým vzorem, jemně zlacené, každý je zdobem jiným květinovým motivem, jsou nejen naprosto neporušené,ale ani nepoužívané, pouze vystavené jako dekorace. Dlouholetá tradice sklárny BOHEMIA. Typické vlastnosti olovnatého křišťálu – jeho čistota a vysoký index lomu. Křišťálové skleničky na likér broušené klasickým brusem 5PK, kde se střídá lesklý a matný vzor. Jedná se o bohatý brus, který vzniká náročným ručním broušením.


Uvedená cena je za sadu kusů sklenic likérky PK v dárkovém balení. Exkluzivní sklo vhodné zejména pro slavnostní příležitosti nebo jako hodnotný dárek. Vážený zákazníci, aktuální dodací doby jsou 4-pracovních dnů.


Krásný design a výjimečná kvalita.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky