pondělí 20. července 2015

Opravy praček bosch

Free Shipping Available. Price Match Promise on Genuine Bosch Spare Parts. S mnoha lety zkušeností a rozsáhlou servisní sítí představuje servis Bosch spolehlivost a odbornost. Můžete se na nás spolehnout.


Již se Vám nevyplatí oprava staré pračky a uvažujete o koupi nové?

Nákupem novějšího modelu pračky získáte opět plnou záruku, ale hlavně vyspělejší technologie, které se odrazí na nižší spotřebě el. Zapomněli jste, kam jste dali uživatelskou příručku, kterou jste obdrželi spolu se spotřebičem? Stačí zadat číslo E-Nr (číslo typu modelu) vašeho spotřebiče a my vám poskytneme všechny dostupné publikace.


Nejdéle do druhého dne a vždy ihned u Vás na místě. Pračky opravuji v Praze už let a neúčtuji zákazníkům žádné cestovné. Provádíme pozáruční servis a opravy praček , myček a sušiček.


Možnost online objednání.

Praha a okolí od 50kč. Jsme autorizovaný prodejce značek LG a Beko. Poskytujeme záruční servis LG bílé techniky a pozáruční servis Beko a dalších značek. Nabízíme kompletní pozáruční servis praček.


Pračky německé firmy Bosch jsou většinou klasické předem plněné modely. Opravujeme pračky všech značek. V nabídce však najdete také slim modely a pračky plněné vrchem.


Kapacita praček se pohybuje v rozmezí až kg prádla. Obecně jsou pračky Bosch dobře vybavené funkcemi, od toho se. IVO ČÁSLAVSKÝ – opravy praček a elektrospotřebičů Kyjov, Hodonín Zabýváme se servisními opravami domácích elektrospotřebičů záručních i pozáručních. Jedná se především o pračky, myčky, sušičky prádla, vestavné trouby, sporáky, digestoře, mikrovlnky, vysavače, sklokeramické a indukční desky a další.


Získejte cenové nabídky zdarma. Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících. Zajišťujeme opravy elektronických modulů, odborné zapojení nových automatických praček , myček a sušiček, opravy na místě, případně odvoz do servisní dílny, prodej náhradních dílů.


Kompletní servis - od demontáže spotřebiče, objednání náhradních dílů, po samontnou opravu až po zpětnou montáž, uvedení do provozu a případné odvezení spotřebiče k ekologické likvidaci.

Servis a opravy mikrovlnných trub. Autorizovaný krajský servis značky AMICA, Panasonic. Vyzvedneme kávovar a přepravíme jej do servisu. Za odběr kávy zapůjčíme stroj zdarma. Prodej náhradních dílů.


Přijedeme na opravu porouchaných praček až k Vám domů, aniž byste je museli přepravovat k nám do provozovny. Celý servis provedeme přímo u Vás. Rychlost, kvalita, spolehlivost, příznivé ceny. Spokojený zákazník je pro nás důležitý. Máme více než dvacetileté zkušenosti s opravami praček.


Působíme v oblastech Brno, Tišnov, Velká Bíteš, Kuřim, Veverská Bítýška, Rosice a okolí těchto měst.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky