pondělí 27. července 2015

Kráječ na hranolky tescoma

Je masivní a odolný, se nerezovými čepelemi pro pohodlné krájení malých i velkých kostiček a hranolků. Jaké má kráječ na kostičky a hranolky HANDY další výhody? Manžel byl skeptický, ale kráječ funguje skvěle. Na hranolky mnohem lepší než V kráječ , na který jsem si nezvykla. Vynikající pro snadné a rychlé krájení velkých i malých hranolků ze syrových brambor, opatřeno krájecími noži.


Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a o. Jedním pohybem nakrájíte zeleninu a ovoce na malé nebo velké kostičky. Základ do polévek, omáček i zeleninových či ovocných salátů připravíte doslova za okamžik. Pokud se necítíte jisti v kramflecích, co se krájení týče, nevadí – TESCOMA pomocníci vám usnadní práci. Kráječe na zeleninu a ovoce.


Máme pro vás kráječe jablek, strunové sekáčky, speciální kráječe na ananas, rajčata, hranolky , plátkovací kráječe, spirálové kráječe i spoustu dalších vychytávek. Veškeré zboží si můžetze prohlédnout osobně na naší kamenné prodejně Budečská Praha - Vinohrady, kde se nachází kolem 10. Jsme každoročními návštěvníky největšího evropského veletrhu s domácími potřebami, kde pro vás vybíráme kvalitní výrobky za přijatelnou cenu.


Vynikajúci na krájanie mrkvy, zemiakov, cibule, petržlenu, uhoriek, repy, jabĺk, hrušiek, nektáriniek, broskýň a pod. S praktickým čistidlom zatláčadla a protišmykovou úpravou. Obe čepele sú vyrobené z prvotriednej nehrdzavejúcej.


Připravte si je snadno a rychle, nakrájené na rovnoměrné kostičky nebo hranolky. V čem kráječ na kostičky a hranolky HANDY. Dokáže totiž zkrátit dobu výroby hranolek na naprosté minimum. Hodí se pro krájení brambor, též však zeleniny nebo ovoce.


Díky kráječi na kostičky a hranolky HANDY snadno a rychle nakrájíte čerstvou zeleninu a ovoce na malé nebo větší kostičky. Vynikající pro krájení mrkve, brambor, cibule, petržele, okurky, řepy, jablek, hrušek, nektarinek, broskví apod. Můžete si tak zvolit mezi malými (× mm) a velkými (× mm) hranolky.


TESCOMA kráječ na kostičky a hranolky HANDY, čepele. Zelenina do polévek, omáček a pod maso, ovoce do moučníků, salátů a dezertů. Tescoma Mlýnek na mák Handy.


S mlýnkem HANDY na ideální hrubost hravě pomelete nejenom mák tak, abyste získali dokonalou konzistenci např. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. De Gusto Multifunkční kráječ 5vsamostatně.


Genius Multifunkční kráječ Nicer-Dicer-Fus. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu.


Nakrájí snadno a rychle mrkev, brambory, cibuli, petržel, okurku, řepu, jablka, hrušky, nektarinky, broskve apod. Rychlá expedice, doprava zdarma od 9Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky