pondělí 13. července 2015

Dubovy soudek

V nabídce dřevěné sudy a soudky v objemech 1l-10. Pro svého kamaráda jsem si na míru nechala vyrobit soudek. Dárek ho velmi potěšil a já měla radost z jeho radosti.


Soudek vypadal opravdu krásně a slivovička z něj, chutnala jedna báseň. Uložené lihoviny jako Bourbon, whisky, rum nebo brandy zrají v dubových sudech několik let. Dubové soudky a kádinky. Zrajícímu procesu se také říká esterifikace - díky tomuto procesu získávají destiláty krásnou barvu, harmonickou chuť a zbavují se ostrosti. Vybírejte z inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Baliček ze soudkem obsahuje soudek , stojánek, dřevěný ventilek a dřevěná zátka. Ventilek lehce rukou přitlačte do otvoru v přední části soudku tak, aby výtok směřoval směrem dolů.


Několikrát na ventil slabě a opatrně poklepejte gumovou paličkou nebo menším kladívkem, aby se v otvoru nepohyboval ale na moc hluboko. Těsnost zajistí roztažení ventilku po naplnění. Menší dubové soudky jsou ideální pro každého, kdo si chce vyzkoušet různé procesy stárnutí a zrání všemožných druhů lihovin klasickým způsobem. Přes půl milionů uživatelů za den. Je možno si vybrat jiný typ pípy, obruče a povrchové úpravy.


Jako bonus pro vás rádi. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Dřevěný soudek z masivního dřeva dub, objem l, s kovovou pipou, podstavcem a zátkou dle obrázku. Soudek se vyrábí z dubového dřeva sušeného ve volném prostoru dlouhodobě.


Soudky vyráběné z dubového dřeva jsou vhodné pro všechny typy pálenek, vín a td. V dubovém soudku lepe prochází proces stárnutí a zraní destilátu. Po vyčištění soudek znovu naplňte studenou vodou a nechejte stát po dobu až dnů. Dřevo se díky tomu roztáhne a soudek bude lépe těsnit.


Po pěti dnech postavte soudek na podstavec a nechejte naplněný vodou stát ještě aspoň až dní. Jakmile přestane voda ze soudku prosakovat, vodu vylijte a znovu soudek propláchněte. V katalogu nemáme podrobnější informace o soudek dubovy. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod.


Obruče na sudu jsou pozinkované. Vyrobené tradičním způsobem , povrchově voskované včelím voskem. Dřevěné soudky K dozrání a stárnutí domácích ovocných destilátů.


Ottův slovník naučný: ,,Slivovice je kořalka, která se vyrábí v některých zemích slovanských, zejména v Chorvatsku, v Bosně a Moravě po domácku, v novější době též v Čechách avšak zde po továrnicku, ze švestek. Tyto změny prosím vyberte. L dubový kulatý soudek v provedení s nerezovými, černými zinkovými, mosaznými nebo měděnými obručemi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky