středa 25. prosince 2019

Whirlpool awe 7519 poruchy

Prosím Vás, čo znamená tá chyba? Treba volať dákeho servisného technika? Whirlpool AWE 75a vypisuje mi chybu F-dakujem za ochotu. Pračka dovezená s Brna v nefunkčím stavu.


Výměna vyhořeného zámku dveří díky přechodovému odporu mezi. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.

Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Ak bude potrebná odborná pomoc, poradíme. Vďaka tomu môžete ušetriť až energie a vody. Okrem bežných na pranie bavlny, vlny, syntetiky či.


Poruchy práčky a čo ich spôsobuje. Na začiatok si povieme s akými najčastejšími poruchami sa môžeme stretnúť a ako vznikajú. Dozviete sa aj pár tipov na články, ktoré sú užitočné pri starostlivosti o vašu práčku. V příručkách najdete všechny důležité informace.


Nie je nad to ked si nedopatrením vyrobíš chybu sám, preto si treba vždy označit konektory pred tým ako ich vyberáš aby si ich nasunul ako maju byt, častá porucha býva u týchto pračiek odpálená špirála vtedy len rozbehne bubon a vyhlási poruchu že nemá vodu, vodu ani nenapustí lebo elektronika zistí že špirála je v prdeli už sa mi stalo a taktiež ak je zanesena.

Download Instructions for Use. Jak už bylo řečeno, pračka je vybavena vysoce oblíbenou technologií 6. Tato unikátní senzorová technologie zajistí, že pračka pro každou dávku prádla vždy spotřebuje nejmenší množství energie, vody a času. Inteligentní technologie 6. Práčka je preplnený vodou. Ak pretečeniu kontakt na tlakový spínač je uzavretý pre viac ako sekúnd pretečeniu stavu dôjde.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Kone on pessyt pyykkimme hyvin ja vaatteet ovat. Helló Ez a készülék tápjavitás után mosáskor hozza ezt a kódot. Ha minden igaz akkor a fűtőszál hibájára utal. Tarjoa selkeä ja kattava kuvaus ongelmastasi ja kysymyksestäsi.


V manuálu tato závada není napsaná,tak nevím,co to má být. Title: ENERGY LABEL Author: MLS e-team. Při zapnutí jakéhokoliv programu se buben pračky 3x krátce protočí, poté se zapne čerpadlo na odčerpání případné zbylé vody z posledního praní a případnou vodu to opravdu odčerpá.


Všetky informácie, ako je veľkosť súboru, náhľad obrázku manuálu, kategória manuálu a pod. Podle různých navodů, jsem měřil tlak. LNK a rezistoru (již jsem tak jednu AWE oživil a dodnes pere ok).

Přikládám video s chováním elektroniky. Veškeré informace o produktu. Hodnocení a recenze WHIRLPOOL.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky