úterý 10. prosince 2019

Samolepky na sklenice

Samolepky na sklenice ks - Kilner. Sada samolepících popisek na sklenice. Kilnerky ( sklenice ) jsou vyráběny na plně aut. Můžete je nalepit na zeď, dveře, skříň či zrcadlo.


Nalepíte-li samolepky na takovou zeď, nemůžete očekávat tak skvělý efekt. Můžete si tak popsat z čeko jste svačinky připravili nebo pro koho v případě, že chcete někoho obd.

To vše v mnoha barvách či jejich kombinacích. Tato samolepka na zeď je jedním z nejvíce uměleckých motivů. Zakřivené révy symbolizují sklenici na víno. Uvnitř sklenice je hrozen s listy.


Motiv je vhodný pro milovníky vína. Ozdobné samolepící štítky jsou vhodné k označování lahví, sklenic či dárkových předmětů pro přátele. Využijete je také při domácích DIY projektech.


Na listech najdete celkem štítků ve třech velikostech, a tak každý předmět bude vypadat neobyčejně.

Před použitím si omyjte ruce mýdlem a zbavte povrch předmětů od mastnot a nečistot. Vážení zákazníci, náš internetový obchod je stále v provozu. Dopravci PPL, Česká pošta a Zásilkovna také fungují, ovšem dochází k omezení počtu výdejních míst. Etikety na med pro včelaře.


Přátelé včelaři, připravili jsme pro Vás širokou nabídku etiket na sklenice s medem rozdělenou do několika katalogů dle velikostí. Jak je u nás již tradicí, můžete na etiketě změnit druh medu, Vaše jméno a adresu s kontaktem, a to úplně zdarma. Máte-li vlastní logo, můžeme jej v. Web s etiketami a nálepkami na kořenky, kompoty, potraviny, víno, slivovici, med a pivo v různých jazycích - ke stažení zcela zdarma. Jinde již nemusíte hledat - jediné na internetu.


Dekorace na zeď ocení také ti nejmenší, kterým jsou věnovány celé série těchto výrobků. Balení obsahuje 1kusů samolepek. Bytový textil Ložní povlečení Bavlněné povlečení PREMIUM, Povlečení mikroplyš a mi. Sada ks Ozdobte vaše domácí zavařené dobroty těmito veselými barevnými etiketami s dekorem zeleniny.


Nálepky sklenice i flaška vína je ve skutečné velikosti. Co jsou samolepky na zeď? Tento materiál nie je odolný voči oderu a nie je vhodný na lamináciu.


V naší nabídce naleznete nádoby z těch nejvhodnějších materiálů pro uskladnění medu, kterými jsou sklo a potravinářské plasty.

Sklenice a obaly na včelí med. Jedná se o velmi pestrou nabídku jak z hlediska tvarů, tak velikostí. Med výborně chutná, má blahodárné účinky na zdraví a další skvělou vlastnost. Se samolepkami na zeď vykouzlíte zcela novou atmosféru domácnosti. Díky matnému povrchu fólie, vypadá motiv jako namalovaný na zdi.


Různých štítků i nálepek na sklenice na trhu koupíte mraky. Prázdné samolepky na zavařovací sklenice Špajz, ks. Krásně stylově třeba vypadají černé štítky z tabulové barvy, které popíšete křídou nebo bílou barvou.


Dostanete různě dekorované visačky a polepky. Ovšem cena je často dost vysoká, sada kousků může stát i 2Kč. Na komunitních zájmových webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky