neděle 1. prosince 2019

Ruční kráječ na chleba

Univerzální mechanický ruční kráječ s broušeným řezným kotoučem z nerezové oceli a se silnou přísavkou pro upevnění k hladké pracovní ploše. Tento nůž je vyroben z německé nerezové oceli Krup. Ruční kráječ na chleba. V nabídce najdete elektrické kráječe , které jsou programovány i ruční kráječe , se kterými.


Domácnost Inzerce Trutnovinky. Pro zobrazení, je nutné se přihlásit.

Vítězky soutěže o vstupenky jdou trsat na Ples Lokomotivy 23. Vstupenky na Vinařský bál vyhrály tři. Většinu zboží zasíláme okamžitě. Kráječe chleba a salámů za akční ceny.


Tradiční ruční kráječ na chleba od české firmy Lodos je zárukou dlouhé životnosti. Oproti elektronickému kráječi s ním ušetříte za energii. Krájení je díky ostrému noži velmi snadné a kromě chleba naplátkujete také salám, šunku nebo tvrdý sýr.


Mechanický ruční kráječ na chleba a pečivo.

Nastavitelná tloušťka řezu 1-mm. Broušený řezný kotouč z nerezové oceli. Silná přísavka pro upevnění k hladké pracovní ploše.


Pro bezpečné krájení má kráječ přítlačnou krytku. Pro lepší skladování má také sklápěcí opěrnou plochu. Potraviny tak nakrájíte rychle a souměrně, jako od profesionála. This feature is not available right now. Please try again later.


Elektrický kráječ na knedlíky, nerezový, najednou nakrájí až stejných plátků kynutých i bramborových knedlíků silných cca 1. Krásné krajíce chleba zvládnete snadno i bez použití elektřiny. Tloušťka je nastavitelná, ostrá nerezová čepel zajištuje rovný řez. Krájet můžete také například pečivo, uzeniny, tlačenku a spousty dalších potravin. Před samotným vložením oloupaného česneku do kráječe je dobré překrojit česnek na polovinu, nerezové nože.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Výrobce Kovopodnik Rychnov nad Kněžnou, 70. Funkční rozkládací kráječ IDEAL 17 na kliku s přísavkou pro pevné uchycení, nastavitelná tloušťka řezu plátků, Přizo.


Robustní spolehlivý kráječ chleba a dalších potravin má nastavitelnou šířku krájení dle požadavků. Popis: Prodám ruční kráječ na chleba , salám atd.

Vyberte si z mnoha typů a druhů funkčních a praktických kráječů z kvalitních materiálů z naší nabídky. Určitě vás zaujme i krouhač na zelí nebo kráječ na houby. Téměř všechny výrobky máme skladem a dodáme je téměř. Další použité materiály: ocel.


Materiál: ABS, řezný kotouč z nerezové oceli.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky