pátek 20. prosince 2019

Výrobník horké čokolády

Ohřívání nápojů probíhá pomocí topné desky. Hledáte-li jednoduchý stroj na výrobu čokolády se snadnou obsluhou a údržbou, výbornou variantou je výrobník horké čokolády LOLA. Míchadlo, které se nachází uvnitř, zajišťuje dokonalé promíchávání obsahu nádoby.


Regulace teploty nápoje 0- 90°C. DZocení zejména každá kavárna, cukrárna, bar nebo hotel.

Stroj je energeticky úsporný, je vybaven mixérem a řídící elektronikou. Prohlédněte si také kalkulaci nákladů na přípravu čokolády. Vhodný pro cukrárny, kavárny, bary, restaurace, hotely.


Výrobník horkých a studených nápojů DZ12. Pomocí speciálního systému lopatek se čokoláda neustále promíchává, nejsou v ní tedy žádné hrudky a je krásně tekutá. Multifunkční výrobník MAYA na přípravu horké čokolády , horkých a studených nápojů.


Jedním dotykem lze připravit nebo porce horké čokolády , bombardina najednou.

Po důkladném rozmíchání následuje rozvaření nápoje zvukový signál upozorní obsluhu, že je nápoj hotov. S plastovým odkapávačem a programem na čištění. Ideální pro přípravu horké čokolády , punče, svařeného vína, kakaa, ale také shaků a dalších nápojů přípravou studeným způsobem. Vyrábí lahodnou horkou čokoládu pomocí vodní lázně. Stoji na výrobu čokolády a horúcich a studených nápojov sa líšia najmä kapacitou, výkonom a ovládacími prvkami.


HOT CHOCOLATE s dvojitým kotlíkom. Doprava zdarma Skladem  Proč nakupovat u nás? Prípadne ste milovníkom syrového fondue a pri zimných večeroch podnikáte party s priateľmi pri pohári vína a fondue? Potom práve pre Vás tu máme profesionálny výrobníky horúcej čokolády a tiež fontány na čokoládu.


Taktiež tu nájdete výrobník na syrové fondue. Přeji si dostávat akce a novinky na e-mail. Profesionální výrobník horké čokolády pro restaurace, kavárny, čokoládovny resp. Touto metodou se zcela. Dva nastavitelné termostaty umožňují regulovat teplotu.


Moderní design a jednoduchá obsluha.

Pro přípravu horké čokolády nabízíme sortiment Magica ciok. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Cena s DPH Cena bez DPH.


Oproti domácímu výrobníku čokolády je tento výrobník čokolády vhodný pro gastronomické provozy. Ve výrobníku horké čokolády snadno připravíte lahodnou napěněnou horkou čokoládu i jiné mléčné nápoje nebo koktaily. Výrobky, které dodáváme, splňují standardy i pro nejnáročnější provozní podmínky. Základna výrobníku čokolády je vyrobena z odolného plastu.


Vám zajistí díky svému dvojitému kotlíku ponořenému ve vodní lázni nejlepší možné výsledky při výrobě horké čokolády. Nastavitelný termostat umožňuje zajistit vždy nejlepší možný výsledek vašich produktů. Jednoduše se čistí a udržuje, zajistí i. Váš prohlížeč nepodporuje (nebo nemáte zapnutý) JavaScript!


Pro 1 funkčnost povolte prosím aktivní skriptování v nastavení Vašeho prohlížeče, případně použijte prohlížeč, který JavaScript podporuje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky