čtvrtek 5. prosince 2019

Rendlík s nepřilnavým povrchem

Pánve s nepřilnavým povrchem na 4home. Hliníkový rendlík 18cm s antiadhezivním povrchem který je odolný proti připalování. Rychlé a rovnoměrné vaření na základě rychlého přenesení tepla. Ergonomická měkčená rukojeť.


Rendlík s nepřilnavým povrchem

Použití na typy sporáků: plynový, elektrický, sklokeramický, indukční. Lze mýt v myčce na nádobí. Objem 2L, Rozměry průměr 18cm. Hrnce s antiadhezním povrchem a poklicí.


Nezáleží na tom, zda jste začátečníci nebo zkušení profesionálové, co se vaření týče. Detail produktu Do obchodu. Kč 10-dílná sada hrnců s mramorovým povrchem Royalty Lin. Tento skvělý kousek je kompatibilní se všemi druhy sporáků kromě indukce a je také vhodný do trouby. Sada kusů nádobí s 3vrstvým nepřilnavým mramorovým povrchem.


Rendlík s nepřilnavým povrchem

Berlingerhaus Sada nádobí Royal Black Metallic Line 10ks jsou vhodné na všechny druhy ohřevu, včetně indukce. Není dodáván s poklicí. Hliníkový litý rendlík s nepřílnavým povrchem v mramorové struktuře a vnějším žáruvzdorným mramorovým nástřikem má plně indukční dno.


Skleněná poklice i knob mají silikonový okraj. Produkty s mramorovým povrchem se vyznačují vysokou úsporou energie, což jako maminka od rodiny jistě oceníte. Tyto povrchové úpravy jsou navíc velmi snadno omyvatelné.


U nás najdete také sady v různých barevných provedeních, pokrm tedy můžete v. Nádobí s mramorovým povrchem zažívá v posledních letech obrovský boom. Díky svým příznivým vlastnostem si jej oblíbili kuchaři i kuchařky po celém světě a nemělo by chybět ani ve vaší kuchyni. Mramorový povlak usnadňuje vaření, není totiž třeba používat vůbec žádný tuk. Snadno se udržuje a je velmi odolné.


Jídlo se na nádobí nepřichytí a vy už díky tomu nemusíte trávit dlouhé minuty drhnutím zbytků jídla pod horkou vodou. Zbytky nečistot setřete z povrchu hrnce jednoduše a především rychle bez zbytečné námahy. Hrnec s nepřilnavým , tedy antiadhezním povrchem v kuchyni ocení začátečníci i profesionálové. Prvotřídní hrnce TESCOMA se totiž nepřipalují.


Přesvědčili jste se i vy, že máte doma vše potřebné? TIME FOR YOU - místo kde šetříte čas a peníze. Pomocníci na úkli kuchyňské nádobí, turistiku, kutily, auto-moto, zahrada, móda, plavky, oblečení, spodní prádlo, punčochy, produkty pro zdraví, krásu i hubnutí na jednom místě. Kč 8Kč KOLIMAX BLACK GRANITEC rendlík s rukojetí, s poklicí 18cm 0l Skladem -. Hliníkový presovaný mini rendlík je opatřen vnitřním 2vrstvým nepřilnavým povrchem , který je v krémové mramorové struktuře. Ten zajistí perfektní přípravu různých druhů potravin bez připalování a snadnou údržbu.


Vnější povrch je opatřen 2vrstvým žáruvzdorným nástřikem v hnědé mramorové barvě. Hliníkový litý kovaný rendlík se skleněnou poklicí z řady Metallic Platinum má nepřilnavý povrch a nabízí objem litrů. Je vhodný pro všechny typy ohřevu a lze jej mýt v myčce nádobí. Kolimax Hrnec BLACK GRANITEC s po.


Rendlík není vhodný na indukci. Hliníková litý kovaný rendlík se skleněnou poklicí řady Premium je opatřený kvalitním nepřílnavým povrchem s tmavě hnědým granitovým dekorem. Nepřilnavý povrch je velmi tvrdý a odolný proti poškrábání.


Tloušťka stěny mm, plně indukční dno, soft-touch rukojeť a knob. Hrnec má povrchovou úpravu v mramorové struktuře a hnědé barvě. Praktický rendlík o objemu l.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky