úterý 3. prosince 2019

Robot na zeleninu

Kuchyňský robot s mlýnkem na maso. Zaručí výtečně mleté maso nejen pro všechny sezónní grilovačky, ale i lasagne nebo masové kuličky. Elektrické struhadlo na zeleninu a zelí.


Relax Music 7watching. Díky speciálním nástavcům elektrického struhadla na zeleninu a zelí není problém nastrouhat i jinak obtížně zpracovatelné potraviny.

Nemusíte mi tedy v kuchyni i další speciální strouhač zelí apod. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Podívejte se, jak složit a správně používat lis na bobuloviny, ovoce a zeleninu ETA, který je kompatibilní se všemi kuchyňskými roboty (ETA Gratus, Gustus, Gratussino, Mezo). Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.

SliceSy krouhač na maso a zeleninu pro mixér černý - Bamix. SliceSy mele, drtí, krájí Kompatibilní s typem Swiss line, Classic, Profi a DeLuxe. Speciální kráječ a struhadlo na ovoce a zeleninu Může krájet, řezat a strouhat Dodávané příslušenství: kusů vyměnitelného příslušenství zaručuje perfektní pracovní výsledky - Kráječ na tenké plátky vhodný pro krájení brambor na smažení lupínků, nebo ovoce a zeleniny na zdobení různých jídel apod. Hľadáte pomocníka do kuchyne, ktorý za vás uhnetie cesto, ušľahá šľahačku alebo nastrúha zeleninu ? Potom bude kuchynský robot alebo food processor to pravé. Pri výbere sa zamerajte na funkcie, príkon a nástavce, ktoré možno ku kuchynskému robotu pridať.


Dokonale krájí ovoce a zeleninu jak velkého, tak malého průměru – od okurek po celer. Při výběru robota na strouhání sledujte, jaké všechny strouhací nástavce obsahuje, abyste mohli strouhat všechny suroviny, které potřebujete. Určen pro střední gastronomické provozy s požadavkem na kvalitní a výkonné zpracování zeleniny.


Vhodný pro rychlá občerstvení, bistra, školní jídelny, lahůdky, restaurace a pizzerie s max. Extrahuje těžko dosažitelné výživné látky obsažené v semínkách, obilovinách, ořeších, umožňuje rozsekání celého ovoce a zeleniny. Mění celé ovoce, ořechy, zeleninu , semínka a další superpotraviny na dokonalou tekutou energii pro vaše tělo. Výživné koktejly mohou podporovat zlepšení kvality spánku, trávení a. Moderní struhadla s nerezovými nebo keramickými čepelemi usnadní a urychlí strouhání ovoce, zeleniny, tvrdých sýrů, suchého pečiva i muškátového oříšku.


Připravte si vynikající provensálské ratatouille, křehkou asijskou zeleninu , pikantní bramboráky a další a další.

S průběhovým krouhačem pro kuchyňský robot MUMzvládnete vše bez mrknutí oka a vše bude chutnat a vonět fantasticky. Ke svému kuchyňskému robotu MUMmůžete získat také širokou řadu dalšího. Odšťavňovače na ovoce a zeleninu ROBOT COUPE. Díky tomuto mlýnku váš kuchyňský robot KitchenAid dokáže snadno a rychle namlít maso všeho druhu. Musí se používat v kombinaci s mlýnkem na maso.


Vetší pecky je nutno odstranit před. Lis na ovoce a zeleninu KitchenAid FVSP. POPIS Spoločnosť KitchenAid stojí za zrodom úplne prvého komerčného kuchynského robota. Od tej doby sa výrobky KitchenAid neustále zdokonalujú a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky