úterý 3. prosince 2019

Sencor ponorný mixér

Pokud si do své domácnosti potřebujete koupit tyčový mixér a zároveň vám záleží i na jeho vzhledu, pak je jednoznačně správnou volbou mixér z této kolekce, která vám ho nabídne v několika barvách. Záleží tedy čistě na vašem vkusu a potřebách. Mixér je extra tichý, dobře se drží díky ergonomicky tvarované.


Sencor ponorný mixér

Tyčový mixér je jedním z nejpraktičtějších pomocníků v kuchyni. Zvládá rychlou přípravu lahodné krémové polévky nebo omáčky, mixování dětské stravy i šlehání a sekání. S výkonnými motory a ostrými noži s titanovou úpravou patří Sencor ke špičce. Ergonomicky tvarovaná rukoväť s otočným regulátorom rýchlosti umožňuje pohodlné a praktické používanie. Pomocou funkcie turbo rozdrvíte aj ťažšie pokrmy.


K mixéru nerozlučně náleží také nádoba se sekáčkem, který bez zadýchání zvládne i tvrdší suroviny. Dodá ti chuť pustit se do práce a nenechá tě rezignovat, vnese do tvé kuchyně vůni jara, den co den obejme celou tvoji rodinu, zpomalí čas a uleví ti od stresu. Základní tyčový mixér je určený pro ponorné mixování a obvykle se skládá ze částí: plastové rukojeti a mixovací odnímatelné části.


Vybavení tyčových mixérů může obsahovat: Šlehací metlu – odnímatelný nástavec ve tvaru klasické metly je vhodný pro přípravu těst, pěn, krémů, šlehačky i sněhu. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.


Nerezový násadec zvládne aj horúce pokrmy. Praktická tvarovaná rukoväť s plynulou reguláciou rýchlosti – rýchlostí, extra tichý výkonný motor a LED podsvietený vypínač. Spoločník, s ktorým bude radosť pripravovať pokrmy. Tento ponorný mixér budete milovat.


Sencor ponorný mixér

Je výkonný a přitom tichý. A vyrábí pouze chutné nápoje. Nyní dostupné pouze na prodejnách - osobní odběr Dostupnost v dalších prodejnách kika.


Náhradní díly pro pračky,myčky nádobí, sušičky prádla, lednice, digestoře, mixery, šlehače. Bežná cena: 2€ Skladom Skladom. Společník, se kterým bude radost připravovat pokrmy. Vyzkoušejte ponorný mixér značky Sencor , Kenwood či Braun.


Upřednostňujete-li spíše ruční mixéry, šlehače, zajisté si také vyberete, například od značky Moulinex. Pro maximálně pohodlné vaření a pečení vyzkoušejte stolní mixéry značky Sencor. K dostání jsou v mnoha barevných provedeních, takže si opravdu. Mixér má navíc modře podsvícený hlavní vypínač, který podtrhne celé provedení mixéru. U vás doma do pracovných dní Dostupnosť v ďalších predajniach kika.


Do nákupného košíka Na nákupný zoz. Když se připočte možnost výměny nástavců, bude jeho využití ještě všestrannější. Modely Braun představují absolutní špičku ve své kategorii. Vřele doporučujeme ponorný mixér Braun MQ 7OMELETTE.


Série mixérů MQod této značky je totiž vybavena velmi šikovnými a inteligentními funkcemi, jako je například revoluční technologie Smart Spee což je systém, který se řídí sílou stisku tlačítka mixování. Jsem tyčový mixér od Sencoru s tichým motorem o síle 800W. Při práci si užívám špičkový výkon mého motoru a přitom jsem tišší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky