středa 18. prosince 2019

Walachia vario massive

Dismantling VARIO building set includes assembled and dismantled models of buildings, made up of beech logs with a diameter of mm, in lengths of from to 2mm, with halfround locks. They are compatible with each other and allow you to build dozens of variants of the structures. Windows and doors are glued together from the massive profiles are inserted into the walls of buildings. Obsahuje 2dílů a můžete si z ní postavit minimálně různých typů budov.


This video is unavailable.

Walachia vám nabízí historické a vesnické dřevěné stavby. Domečky pochází z valašského kraje, jsou v jednotném měřítku 1:32. Free delivery and returns on eligible orders of £or more.


An assemblable modular VARIO As the name suggests, can be made up of the contents of the kit VARIO several variants of different structures. Enter your search keyword. Tradiční dřevěná stavebnice Walachia, ze které si můžete postavit jakýkoliv domek, hrad nebo jinou stavbu. Obsahuje bukové dílky různých délek a průměrů, ze kterých lze komplet.


It is possible to build from it variants of different buildings.

Stavebnice obsahuje 2dřevěných dílů. Po sestavení lze budovy opět demontovat. Návod obsahuje obrázky, jak domy sestavit, nicméně existuje mnoho dalších možností. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí.


Producer of wooden toys and kits from natural wood. Výroba a prodej stavebnic z masivního bukového dřeva. V návodu máte předlohy na modelů staveb, ale jinak můžete stavět cokoliv podle své fantazie.


Název této řady stavebnice VARIO je odvozen od slova variabilita, tedy že můžete postavenou stavbu rozložit a opět složit jinou variantu. VARIO Massive je jednou z variant stavebnic Walachia. Sada dílků z masivního bukového dřeva nabízí dětem sestavení různých typů staveb. Dílky mohou děti spojovat pomocí zámků na jejich koncích, střechy i štíty připojovat pomocí suchých zipů a osazovat masivní dveře a okna. Takto si môžete postupne zostaviť hrad aj s dedinkou v podhradí, v ktorej nebude chýbať mlyn, radnica či kôlňa.


Svoje dielo môžete kedykoľvek postupne rozširovať o nové stavebné prvky. Súčasťou stavebnice je. Vzhledem k mimořádným okolnostem nemusí Maxík doručovat hračky tak rychle, jak jste zvyklí.


U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete!

Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování. Klasická dřevěná česká stavebnice od Walachie, ze které složíte minimálně typů staveb. Vario Massive 2dílků je kvalitní stavebnice pro děti.


Velkou výhodou všech VARIO stavebnic je jejich vzájemná kombinovatelnost, takže ve spojení se stavebnicí VARIO a VARIO XL lze postavit skutečně monumentální stavby dle vlastní fantazie. Obsahuje celkem dílů z masivního bukového dřeva, schematický montážní plán, ale také kapitoly z historie lidové architektury a znalostí z oboru stavebnictví. Vám pomůže ušetřit čas i peníze.


Nádherné dětské stavebnice, které potěší i nejednoho rodiče! Hodnotenie produktu: (Perfektný) recenzie. Dřevěná satvebnice, kterou snadno slepíte.


Stavba opravdových domů i staveb může začít! Vyzkoušejte, jak se pracuje s opravdovým přírodním materiálem! Lze ji skládat i rozkládat. Z této stavebnice postavíte m.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky