středa 18. prosince 2019

Stroj na gyros

Predám komplet stroj kebab gril. Gril je plynový s elektrickým motorčekom, tri nezávislé horáky, úspora elektrickej energie kvôli plynu. Viac info na foto, pripadne telefonicky.


Pri rýchlom jednaní, možná dohoda. Možností je gyros gril plynový, fungující buď na propan- butan nebo na klasický zemní plyn.

Další možností je pořízení gyros grilu elektrického. Dalším z kritérií by měla být kapacita masa pro přípravu gyrosu. Stejně jako u ostatních produktů, naleznete. Jsme specialisté na kebab. Naše firma se zabývá prodejem gyros grilů, příslušenstvím, prodejem masových produktů a vybavováním provozoven již více jak let.


Máme mnohaleté zkušenosti s projektováním provozoven i školením personálu. Zvolte si nás a odebírejte zboží od profesionálů. Naše firma se víc než let aktivně zabývá velkoobchodním a malobchodním prodejem kebabu a příslušenství.

Naším cílem je být lepší a kvalitnější než ostatní. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Vhodný na pečení selat, prasat, kuřat, kebab, gyros.


Cena je jen za motor bez příslušenství! Převody jsou kovovými ozubenými koly viz foto. Je možno nastavit otačky po směru hodinovych ručiček a nebo v protisměru. Před topeništěm je umístěna ve svislé poloze otočná jehla, na kterou se napichují plátky masa. Točivý pohyb jehly je zabezpečován elektromotorem, který se nachází ve spodní.


Motorček je tichý a má sílu 25Nm, 40W, 230V Německý výrobce udává až 60KG včetně rožně a při dokonalém vyvážení. Gril na gyros neboli gyros gril, či také gril na kebab, neoznačuje pouze grily na přípravu velmi oblíbeného jídla, gyrosy jsou také zařízení, které slouží právě k přípravě kebabu. Gyrosy jsou nejčastěji používaný v rychlých občerstveních na stáncích nebo na cateringu. Predam stroj na kebab plne funkčny s motorčekom 4euro.


Kategórie potravinárske stroje predaj - zobrazuje inzeráty z kategórie potravinárske stroje, stroje inzertného systému. Stroj na výrobu popcornu popcornovač Tasty Pop Times InnovaGoods Kitchen Foodies! Přístroj na výrobu popcornu v retro stylu, v němž si oblíbenou dobrotku hravě připraví děti i dospělí.


V našej ponuke nájdete kvalitné nárezové stroje, ktoré sú navrhnuté a zostrojené pre profesionálne používanie.

Nárezové stroje môžu byť automatické, poloautomatické, ale aj ručné. V poznámce u objednávky prosíme uvádějte, kdy si zboží vyzvednete, ať vám objednávku na čas připravíme a nebudete muset čekat. V případě, že by některé zboží nebylo aktuálně skladem, budeme vás informovat, proto prosíme uvádějte i telefonické spojení na vás. U zboží z půjčovny prosím uvádějte den vyzvednutí a den vrácení. Plně funkční, nevyužitý.


Profesionálne stroje na výrobu cukrovej vaty. Nabízíme možnost dopravy formou vytěžováním. Ideálny doplnok pre začínajúce podnikanie ako aj zabehnuté podniky, kúpaliská, detské tábory či stánkový predaj. Pri kúpe u nás je samozrejmosťou slovenský preklad manuál a technická dokumentácia spolu s osvedčením CE o nezávadnosti ! Je to žiadaná položka pri prípadnej registrácie alebo kontroly úradu hygieny o. Produkt byl úspěšně přidán do.


Plynový gyros - kebab je vyroben z vysoce kvalitní nerezové oceli AlSi 3o tloušťce mm. Gyros je vybaven kvalitními hořáky, jehlou s nadstavcem. Bazár pre predam stroj na gyros nájdete u nás na Inzercia.


Bazár, kde si možete podať inzerát zadarmo. Ak hľadáte predam stroj na gyros , viac nemusíte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky