pondělí 2. prosince 2019

Termohrnek 0 5l

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Univerzální víčko, které se hodí na každý termohnek a každou láh. Hodnocení produktu:.


Termohrnek 0 5l

Pohár má dvojité stěny a proto udrží nápoj déle v optimální teplotě. Obsah vydrží horký až hodiny a studený až hodin. Termální hrnek má slámu a uzávěr s náustkem. Vyrobeno z vysoce kvalitního plastu, zabraňuje neočekávanému otevírání.


Nerez termohrnek o objemu , l je 1 těsnící a hermeticky uzavřený. Celonerezový antibakteriálny dvojplášťovy termohrnček so slamkou, z kolekcie Design, objem , 5L , uzáver s náustkom. Nerozbitný a odolný voči nárazu.


Termohrnek 0 5l

Vhodný do umývačky riadu. Exkluzívny a renomovaný výrobca ODELO, rôzne farebné prevedenia. Pokud potřebujete, aby Vám horký nápoj nebo jídlo vydrželi dlouho teplé, vybírejte z naší nabídky praktických a kvalitních hrnků, termohrnků a termosek.


Na našem blogu jsme si pro Vás připravili článek o termoskách na jídlo. Je praktický pro řidiče na cesty, ale i na běžné pití kávy, čaje. Plastové víčko se silikonovým.


Na našich stránkách najdete široký výběr termohrnků. Tím však nabídka nekončí. Podívejte se na další designové výrobky jako jsou konvice, termosky a další.


Perfektní zpracování z kvalitního nerezu a 1 těsnost termohrnku i při převrácení. FLAC LAMART V termohrnku Lamart zůstane váš nápoj dlouho horký, oceníte ho nejen při cestování, ale také v práci či při odpočinku. Na první pohled vás zaujme svým moderním designem a krásnou barvou. Z hrnku se vám bude dobře a pohodlně pít, stačí lehce zatlačit na tlačítkový.


Dvoustěnný termohrnek Primus Commuter Mug ,l má silikonové těsnění, takže nehrozí vytečení obsahu. Cestovní hrnek Primus Commuter Mug ,l. V případě přepravní společností GLS je sice dobírka možná, ale pro vaši bezpečnost doporučujeme využívat platby bankovním převodem, nebo kartou přímo na e-shopu.


Termokonvice Gusto TT steel 1l. Výklopné pítko ve víčku termosky. BRILON nerez: Se stylovým termohrnkem CS Solingen Brilon o objemu , l udržíte vaše nápoje izolované po dobu až hodin. Dvojitá stěna a kvalitní nerezová konstrukce zajistí, že vaše káva bude horká i po několika. BRILON měděný: Se stylovým termohrnkem CS Solingen Brilon o objemu , l udržíte vaše nápoje izolované po dobu až hodin.


Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Nerezový termohrnek s dvojitou stěnou o objemu 4ml a víčkem má vnitřní stěnu z hladkého tvrzeného plastu připomínajícího glazuru. Není vhodný pro mytí v myčce. Drink your drinks hot and stylish with this uniquely designed isolating mug. Hrnek , 5l z nerezu od outdoorové značky Yate se skvěle hodí do vaší výbavy k turistickým dobrodružstvým, delším cyklistickým výletům a campingu.


Hlavní výhody hrnku Yate: objem , 5l lehký skladný. Dokonale těsnící uzávěr. Tenhle kousek už si ode mě bohužel nekoupíte.


Termohrnek 0 5l

Můžete mi zde zadat svou e-mailovou adresu a jakmile se ke mě stejný produkt znovu dostane, pošlu Vám upozornění. Nebo si můžete vybrat z podobných produktů. Kvalitní designový termohrnek , který neobsahuje BPA.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky