pondělí 9. prosince 2019

Topinkovač concept

Funkce rozmrazování, 9W, Držák na pečivo Praktický topinkovač jistě najde využití v každé moderní kuchyni. Elegantní design a černé provedení vás jistě naláká, stejně jako vůně čerstvě připravených křupavých toustů. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Topinkovač concept

Má kapacitu pro dva chleby s funkcí automatického I manuálního vypnutí. Topinkovač je vybaven I táckem na drobky. Pro vaše pohodlí je topinkovač vybaven i miskou na drobky, která se snadno vyndává a čistí.


Kids Concept Dětský topinkovač Breakfast First, multi barva, dřevo, textil. Kid’s Concept je známá kvalitním zpracováním výrobků, kdy dbá na dokonalou kvalitu a krásný skandinávský desi. Počet přihrádek na topinky Jedním z nejdůležitějších parametrů je počet topinek, které lze najednou v topinkovači opékat. Veškeré informace o produktu.


Dopřejte si k snídani voňavé a křupavé topinky z topinkovače značky Concept. Sada obsahuje topinkovač , toasty, plátky sýry, skleničku na marmeládu a nůž. Nechybí ani funkce rozmrazvání a opékání , či funkce pro přerušení cyklu. Teď se ještě podívejte na reálný stav zboží.


Ten vám zpříjemní start nového dne nejen svým neotřelým retro designem, ale hlavně čerstvou, voňavou a křupavou snídaní. Zajistí vám také rychlé rozmrazování pečiva, které během pár minut přemění v čerstvě chutnající křupavý zázrak. Rozměry: 2x x cmVhodné pro děti od let. Raňajkový set Concept je dobrou investíciou, ktorá nielen skrášli Vašu kuchyňu, ale aj spríjemní Vaše ranné vstávanie vôňou dozlatista opečeného pečiva a šálke lahodného čaju či kávy. Je ideální na přípravu domácích topinek bez kapky oleje i na rozmrazování či ohřívání pečiva.


Topinkovač concept

Při výběru topinkovače zvažte, kolik topinek budete chtít najednou připravit a co všechno od něj očekáváte. Tento model v krásném provedení - šedý lak těla a nerezové detaily - však neohromí pouze vzhledem a kvalitou zpracování, ale i funkčností a programy. Toastovač oneConcept Morning Glory udělá z Vašich snídaně americký snídaňový bufet a Vaše toasty si připravíte ve své vlastní kuchyni: Čerstvě připravené a obložené dle Vaší chuti. S kombinací topinkovače a kávovaru 2-v-od společnosti oneConcept nebudete mít požitek pouze z ranní topinky, ale zároveň si současně připravíte i Vaši oblíbenou čerstvou kávu. Slevy na značku CONCEPT.


Akce na téma topinkovač najdete na Skrz. Multifunkční topinkovač Esperanza EKT0Smiley 3vnabízí výkon 7W, přičemž si můžete vybrat ze stupňů opékání. Má celkem stupňů opečení. Rovnoměrně dozlatova opečené topinky, ať silné nebo tenké.


Je praktický díky funkci rozmrazování a opakovaného ohřevu. Bezpečné použití je zajištěno vysokým zdvihem, tlačítkem pro zrušení operace a vnějším. Praktickou součástí je zcela vyjímatelná zásuvka na drobky a tlačítko stop pro okamžité ukončení. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Snídaňový set Concept je dobrou investicí, která nejen zkrášlí Vaši kuchyň, ale také zpříjemní Vaše ranní vstávání vůní dozlatova opečeného pečiva a šálku lahodného čaje či kávy.


Konvice a topinkovač Concept jsou domácími pomocníky, které je radost vlastnit a používat. Používá se nejen k opékání topinek z chleba, veky nebo toustů, ale také k přihřívání nebo rozmrazování pečiva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky