úterý 3. prosince 2019

Retro kořenky

Prodám krásné starožitné dózy. Sada šesti velkých a šesti malých keramických dóz. Velmi dobrý stav, pouze u jedné malé odlomený vršek.


Jelikož jsem postupem času zjistil, že nejčastěji používám pět druhů koření, rozhodl jsem se, že kořenek budu mít pět. Nechtěl jsem kořenky nijak veliké a chtěl jsem je skleněné a válcové.

Nic takového jsem ale nikde nenašel a tak jsem vymýšlel alternativy. Na čínském AliExpresu jsem si vytipoval a. Mezi produkty v kategorii kořenky najdete také kvalitní výrobky z obchodů Bonami a 4home. Nabízím pomůcky do kuchyně,nože do masového strojku,mačkadlo na brambory,sekáček na cibuli, retro kořenky ,napichovátka,tvořítka,vánoční formičky aj.


V případě zájmu poskytnu více foto, co se do inzerce nevejdou. Kořenky slouží pro uschování různých druhů koření. Snadno se doplňují a mají různé typy otvorů pro pohodlné dávkování.

Vyberte si sady kořenek s praktickým stojanem. Nesmí vám chybět ani mlýnek na koření, sůl nebo pepř, slánka a pepřenka. Kuchyně a jídelna Stolování Mlýnky a kořenky. Retro mlýnky a kořenky. Bílé keramické kořenky s popisky v retro stylu.


Mlýnky na koření a kořenky jako základ dobrého vaření. Pokud trávíte v kuchyni alespoň trochu času, určitě v ní nechybí koření. Aby vám vydrželo čerstvé a abyste měli přehle kde co máte, neměly by vám chybět ani kořenky a mlýnky. Starožitné a umělecké porcelánové Slánky, kořenky.


Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Lamart, Tescoma, Banquet a dalších. Zpracování osobních údajů můžete o. Vintage kořenky Nalezli jsme Vintage kořenky ve více internetových obchodech za cenu již od 338Kč.


Další várka v průběhu března. Z důvodu mimořádné situace vzniklé na základě koronavirus je možné za dobírku u kurýra platit pouze kartou, kurýrní společnosti nepřebírají hotovost a vyžadují bezkontaktní styk.

Pro uplatnění zadejte kôd 1G8-YBN-1QG. Zboží zasílám do dnů po přijetí platby. Povlečení, obrazy, svíčky nebo dekorace na zeď - nechejte se inspirovat. S rostoucí oblibou dobrého vína také přibývá milovníků dobrého jídla.


Pokud jste jedním z nich a rádi trávíte volný čas v kuchyni, určitě vás zaujmou naše nové poličky na kořenky. PEPI připravila: pro Váš byt, dům a chalupu kvalitní domácí potřeby, kuchyňské vybavení a domácí spotřebiče. Zapnuli jsme sledování dostupnosti pro produkt: Produkt již sledujete.


Až bude tenhle kousek znovu k dispozici, na váš e-mail ihned odešleme zprávu. Můžete si změnit adresu, na kterou se má zpráva zaslat, nebo sledování zrušit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky