pondělí 30. prosince 2019

Souprava na čaj

Keramická souprava šesti šálků a šesti podšálků, cukřenky a džbánku na mléko. Souprava je vyrobena z bílé keramiky, potisk je oboustranný. Baleno v dárkové krabičce. Tuzemská i zahraniční keramika vyrobená podle našich požadavků a dlouholetých zkušeností s přípravou čajů a provozem čajoven. Jemný prášek vzniklý rozemletím nejlepších tříd listového čaje Tencha produkovaného stejně jako čaj Gyokuro ze stíněných plantáží, používaný pro přípravu čaje usucha (tj. tzv. řídkého čaje) při čajovém obřadu.


Porcelánová sada šesti hrnečků s podšálky na čaj nebo kávu. Hrnečky jsou rovné a zdobdené pravým 14K zlatem. Pozvedněte své stolování na novou úroveň, s tímto nádherným porcelánovým servisem. Kvalitní čajové příslušenství je pro správnou přípravu a vychutnání čaje naprosto nepostradatelné.


V naší nabídce naleznete oku lahodící čajové soupravy i rozličná sítka na čaj. Nic nezahřeje tak jako čajová konvice s teplým čajem uvnitř. Vyberte si konvičku na čaj , která bude dělat radost na vašem stole. Na výběr máte konvice keramické, skleněné, retro i kameninové.


Souprava na čaj

Stačí kliknout na FAVI. Soupravy jsou vždy celé v jednom dekoru a proto už samy o sobě vypadají pěkně, nemluvě o tom, že jsou k používání. Samostatnou kapitolou pak jsou soupravy malých konviček s miskami na čaj , které jsou skvělým dárkem pro toho, kdo má pití čaje jako obřad. Japonská čajová souprava Kuronagashi 2. Na konvici i na šálcích je znázorněný zlatý pavilon - Kinkakuji - světově proslulá.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Zboží zasílám na dobírku, případně s platbou převodem.


Souprava na čaj

Osobní odběr je možný po dohodě v Mladé Boleslavi. Doprava PPL stojí Kč. Doručení do Zásilkovny Kč. Ve Vaší domácnosti by v žádném případě neměly chybět kávové a čajovénbsp;soupravy, které jsou vhodné pro servírování kávy Vašim návštěvám. Kávové soupravy se mohou skládat z různých počtů kusů, takže záleží pouze na Vás, jak velká kávová souprava se Vám bude hodit.


Inzerát porcelánový hrnek na čaj v okrese Hlavní město Praha, cena 19Kč, od lpoint na Sbazar. Dárkový balíček, který obsahuje kvalitní sypaný čaj a praktický dárek s názvem Čajová souprava je velmi vhodným dárkem pro babičky, maminky, tatínky, kamarády i milenky. Darujete tím hezký a milý dárek, který se nezůstane jenom ležet na poličce.


Krásná čajová souprava bude i vhodným doplňkem domácnosti. Relaxaci, odpočinek a chvíle oddechu vám zpříjemní nejen kvalitní čaj , ale také krásná čajová souprava. Správně připravený čaj a vhodný způsob servírování vám umožní si vychutnat čaj naplno. Inzerát souprava na čaj , kávu v okrese Klatovy, cena dohodou, od MaleckovaIveta na Sbazar.


Popis: Prodám porcelánovou sadu na čaj , kávu. Jedinečná souprava tea for one s motivem marocké mozaiky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky