čtvrtek 5. prosince 2019

Varná deska plynová bosch

Varná deska plynová bosch

Free Shipping Available. Pojistka plamene, WOK plotýnka. Varná deska plynová má WOK hořák, elektronické zapalování a bezpečnostní pojistky. Za stále slušné peníze si můžete svoji kuchyni vybavit schopným spotřebičem, který něco umí a zároveň i dobře vypadá.


V naší nabídce naleznete mimo jiné i modely na propan-butan, které se hodí všude tam, kde nemáte přípojku zemního plynu. Tato vestavná deska kombinuje vysoký výkon a flexibilitu s vařením na plynu a jedinečný design černého tvrzeného skla. Unsubscribe from Lux Lux? Sklokeramická plynová deska od značky Bosch.


Do velké kuchyně, pět hořáků jedině. Kvalitní varná deska je základem každé kuchyně – bez ní si totiž vaření dokážeme jen těžko představit. Mezi nejoblíbenější typy tohoto domácího spotřebiče patří stále plynové varné desky, které mají oproti těm elektrickým celou řadu výhod. Vlastní varné zóny se zapalováním integrovaným v ovládacím knoflíku a dva samostatné rošty pod hrnce. Pro vaši bezpečnost je vybavena termoelektrickou pojistkou, která automatický zavře přívod plynu, pokud dojde ke zhasnutí plamene.


Vlastní varných zón, včetně WOK hořáku, který je skvělý na přípravu různých druhů pokrmů i ve větším množství. Díky výkonu kW bude vaření na něm mnohem rychlejší a pohodlnější. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Jasné LED kontrolky vám na první pohled sdělí, zda. Ještě nikdy se vám nevařilo lépe.


Pracuje se s ní velmi snadno díky inovativní funkci FlameSelect. Bosch POH6B6Bod 16€ - Heureka. Samozřejmostí je i termoelektrická pojistka zhasnutí plamene. Vestavná plynová deska v nerezovém provedení je vybavena plynovými hořáky.


Výborná plynová varná deska snad jediná na trhu v takovém provedení. Mora bohužel nabízí podobný model s ošklivějšími čudlíky za vyšší cenu. Další byl ještě Elektrolux, ale rozhodl jsem se nakonec pro celý set Bosch.


Jelikož Mora je nyní vlastně Gorenje dlouho jsem se nerozhodoval, když jsem zjistil, že se dostanu cenou ještě níž při stejně vybavených. Doba, kdy byl v každé domácnosti samostatně stojící sporák, už je minulostí. Současná nabídky kuchyňských spotřebičů je natolik široká, že si vybere opravdu každý.


Základem kuchyně je varná deska pro přípravu jídel, a právě mezi varnými deskami je asi největší variabilita. Jaká je ta nejvhodnější do vaší. Barevné provedení: elegantní nerezový design.


Ovládání je zajištěno pomocí otočných ovladačů. Plynová varná deska nabízí k dispozici čtyři hořáky s různými výkony. Jsou umístěny v čele hořáků, tím je usnadněna manipulace. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Překvapí vás LED displej zřetelně zobrazující používané stupně výkonu.


Zajisté oceníte i hranatý design držáků pánví, který zajišťuje maximální stabilitu při náročné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky