čtvrtek 26. prosince 2019

Stojan na umyvadlo

Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Nikdy, nepouzivane, zabalene. Dřevěné poličky jsou omyvatelné.


Stojan na smaltované umyvadlo RETROMYČKA.

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. OSOBNÍ ODBĚR ZRUŠEN DO ODVOLÁNÍ - Případné vratky a reklamace hlaste předem na níže uvedeném tel. Součástí stojanu jsou nerezová aseptická umyvadla o průměru 3mm - objemu l. Ozdobný kovový stojan černé barvy je doplněn smaltovaným džbánem a umyvadlem v modré barvě. Vhodné k vybavení koupelen ve staroby.


Bílé retro keramické umyvadlo na desku. Infuzní lakovaný stojan na tříramenném podstavci s výškově nastavitelným nerezovým držákem se čtyřmi plastovými háčky každý na zatížení kg. Umývátko, umyvadlo , dvojumyvadlo, výlevka?

Záleží na rozměrech koupelny. Otočné do malé, na desku do velké. Na zahradu venkovní nástěnné ve stylu retro. Pavlačové jako zahradní umyvadlo. Nejsnadněji si vyberete na FAVI.


Plastové, kamenné, litinové, skleněné, kulaté i oválné. Dřevo je dostatečně ošetřeno pro každodenní styk s vodou. Pro dlouhou životnost dubového umyvadla doporučujeme 1-2x měsíčně umyvadlo ošetřit voskem na dřevo.


Umyvadlo na desku z přírodního masivního dubu. Doporučujeme kombinovat se skříňkami z plánovače nábytku na míru nebo s deskami pod umyvadlo Dolce. Je určen pro operační sály. Vyberajte z inzerátov.


Cez 4tisíc užívateľov za deň. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Zinkové umyvadlo pověšené na zdi využijete jako květináč.


Skvěle v něm budou vypadat především pnoucí rostliny.

Nebojte se použít jej také na bylinky nebo jiné okrasné rostliny. Zpracování je v oblíbeném vintage stylu, a tak si na své. Do spodnej časti stojanu môžete umiestniť džbán na vodu a do stredovej poličky držiak, misku na mydlo. Retro stojan na umývadlo čierny. Litinové zahradní umyvadlo na zeď zvýší Váš komfort při pobytu na zahradě.


Dnes můžete pořídit bytelné litinové umyvadlo , které připevníte do plotu z tvarovek. Pokud potřebujete umístit umyvadlo na fasádu domu, kde se pod povrchem skrývá polystyrenové zateplení, je potřeba vybrat z variant odlehčených umyvadel z. Obě věci jsou dílem uměleckého kováře. Moderní obývací stěna, která si zakládá na nejnovějších trendech bydlení. Tato sestava je vyrobena z lamina tloušťky mm.


Pultový stojan s rámečky výrobek Pultový stojan s rámečky Stolní držák s informačními tabulkami formátu A4. Opatřen protiskluzovou úpravou, díky které stojan nepopojíždí na hladkém povrchu. Maximální kapacita je až 1tabulek díky možnému rozšíření držáku.


Vyroben ze sklolaminátu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky