čtvrtek 12. prosince 2019

Stojan na knihu

Kč – 2Kč v obchodech Porovnat ceny. Philippi Držák knih ELEPHANT BUCHSTÜTZE. Celodřevěný stojan na knihu v nápaditém designu. Dřevěný stojan na knihu v nápaditém designu plážového lehátka.


S úhlem pro čtení nastavitelným ve třech polohách.

Celodrevený stojan na knihu v nápaditom dizajne. S uhlom pre čítanie nastaviteľným v troch polohách. Stojánek je v úmyslném nedokonalém retro stylu, vyrobený z lehkého dřeva. Je skladný a dá se složit na placku. Bambusový stojan na kuchársku knihu.


Hľadáte šikovného pomocníka do kuchyne? Pohodlne si na neho uložte návody a triky, ktoré si potrebujete prečítať.

Vďaka trom polohám nastavenia naklonenia si budete môcť dať knihu presne tak, ako vám vyhovuje a pod. Nostalgický kovový stojan (nielen) na kuchársku knihu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Tento milý stojan na knihu je vyrobený z masívneho dreva.


Postačí len knihu otvoriť, položiť na stojan , ktorý ju dokáže dokonale držať. Je to praktická pomôcka, keďže ho môžete zložiť a zobrať kamkoľvek so sebou. Tento stojan môžete využívať aj počas čítania v posteli. Zde může sloužit třeba jako stojan na ceníky nebo katalogy vašich obchodních part. Je vybaven i gumičkou aby držela otevřenou knihu.


Takové čtení je velmi pohodlné, protože ruce mohou odpočívat nebo držet oblíbenou kávu. K snadnému přenesení na jiné místo slouží držáček vzadu. Vaše dieťa môže ľahko najsť svoju obľúbenú knihu , vďaka priehladnému krytu. Nemusíte sa ale inšpirovať iba z.

Už nikdy nepoložíte kuchársku knihu do múky či oleja. Stojan má stavitelný sklon přední desky pro příjemné čtení. Tie zabezpečia dobrý sklon pri čítaní a vďaka spodnej zarážke sa listy nebudú pretáčať. Small foot by Legler Small Foot Dřevěný držák stojan na otevřenou knihu. Dvoupolohový stojan z masivního dřeva dokáže být školákům užitečný např.


Vhodné na formáty do veľkosti A4. Využijete ho pri písaní domácich úloh, pri čítaní knihy, ako aj podložku na predlohu pri maľovan. Stojan na knihu , čtečku a tablet Directors Bookchair White. Dvojpolohový stojan z masívneho dreva dokáže byť školákom užitočný napr.


Drevený držiak stojan na otvorenú knihu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky