úterý 10. prosince 2019

Ruční drtič ledu

S tímto produktem budou Vaše oslavy opravdu nezapomenutelné. Ledová drť je vynikající do míchaných nápojů a koktejlů pro osvěžení nejen v horkých letních dnech. I Vy si můžete doma připravit chutné a osvěžující nápoje! Léto, vysoké teploty a svátky jsou čas, kdy jsme velmi rádi, že dosáhneme pro chlazení nápojů. V horkých dnech není nic příjemnějšího než oblíbená limonáda s ledem nebo chladným nápojem.


Ruční šlehače Drcení ledu : ANO.

Jak vybrat ten pravý ruční šlehač a jaké parametry jsou. Sekáček, nebo drtič ledu ? Podle jakých parametrů vybírat sekáčky a drtiče ledu ? Vhodný pro zpracování ledových kousků (kloboučků i kostek) na ledovou drť. Ideální pro přípravu letních koktejlů a chlazených nápojů. Pokud chcete svým zákazníkům nabídnou kvalitní čerstvé ovocné nebo zeleninové šťávy, Icelahodné koktejly, tříště a řadu dalších nápojů, jistě se neobejdete bez ledu ! Potřebujete tedy výrobníky ledu , v případě potřeby drceného ledu i drtiče ledu.


Při výběru výrobníku ledu je důležitá produkce, tedy kolik kg ledu přístroj vyrobí za určitý čas. Praktický a estetický doplněk do vaší kuchyně (ks) ZBOŽÍ NA SKLADĚ.

Kategorie: Mlýnky a hmoždíře: Hm. Popis: Prodám ruční mlýnek na led chrom 27x16xcm. Profesionální ruční drtič ledu GASTROBACK s klikou vám rozdrtí led na ideální kousky ledu pro přípravu chlazených nápojů. Má chromované kovové opláštění a protiskluzové nožičky.


Nezbytnou součástí je i integrovaná nádoba na led o objemu L. Aukro Dům a zahrada Zařízení Vybavení do kuchyně Kuchyňské pomůcky Ostatní. Horké letní dny si žádají vydatné zchlazení v podobě lahodného nápoje. Jejich hlavní výhodou je skladnost, variabilita a snadná manipulace. K jeho výrobě bude zcela jistě potřeba hromada ledu. Osvěžující ledovou tříšť snadno vyrobíte pomocí drtiče ledu Ariete 78.


Zhlédni na Gastromania. Vhodné do menších barů a jiných gastronomických zařízení. Kuchyňské náčiní od německé společnosti Fackelmann, která je jedním z nějvětších dodavatelů domácích potřeb a koupelnového nábytku nejen v Německu, ale po celém světě. Od naběraček, obraceček a pánviček až po škrabky, otvíráky a vidličky, představují nástroje Fackelmann vedoucí kvalitu v potřebách. Na objednávku možno dokoupit náhradní misku.


Profi ruční drtič ledu - zboží z výstavy,nebylo nikdy použito jen rozbaleno. Drtič ledu RelaxDays Eiscrusher. Doporučená cena bez DPH Kč Tento produkt se již neprodáv.


Představujeme jedinečné vybavení pro barmany, které obohatí vaši kuchyňskou výbavu o mnoho praktických pomocníků moderního provedení.

Připravte lahodné koktejly a drinky, jejichž příprava bude s našimi pomůckami velmi snadná a rychlá. Nabízíme drtič na le který je velmi nenáročný na prostor i údržbu. Připravit drcený led do koktejlů, džusu, nealko nápojů apod. Napríklad lahodnými vychladenými koktailmi! Máte chuť na Cuba libre alebo Tequila sunrise?


A čo by to bolo za koktaily bez poriadnej porcie drveného ľadu. Ako ale taký drvený ľad pripraviť. Stroj je obecné označení pro účelová, obvykle mechanická nebo elektromechanická zařízení, jimiž člověk rozšiřuje své síly a možnosti.


Náš bazar strojů a techniky je místo kde lze zdarma vystavit inzerát na stoje a techniku, nebo naopak nalézt inzerát na sekačky, šicí stroje, sněžnou techniku, zemědělské stroje, míchačky na stavbu a jiná zařízení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky