středa 4. prosince 2019

Termoska na jidlo

Termoska na jidlo

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vyplatí se i na převoz jídla, protože ho udrží teplé nebo studené několik hodin. Hodí se na teplé pokrmy, polévky, v létě třeba i na studený těstovinový salát.


Termoska na jidlo

Mnohé můžete použít i na nápoje. Inovovaný design termosky vyrobené z té nejkvalitnější nerezové oceli pro ty nejlepší vlastnosti. Termosky na jídlo jsou velice univerzální. Dobrý design je otázkou dobrého vkusu!


Tato robustní termoska na jídlo vyrobena z vysoce kvalitní ner. Nerezová termoska na jídlo značky Twistshake udržuje jídlo vašeho dítěte teplé nebo studené po dobu až hodin. Součástí je i skládací nerezová lžička. Pro maximální tepelnou funkčnost naplňte termosku až po spodní okraj hrdla termosky. Mizu 3Vje robustní, vysoce kvalitní termoska vhodná jak na teplé, tak na studené nápoje.


Termoska na jidlo

Vaše jídlo bude vždy připraveno ke konzumaci v ideální teplotě! Vnější strana termosky je pokryta speciální černou, matnou, neklouzavou barvou, která zabraňuje náhodnému upuštění při držení v rukavicích. S tím se pojí i jediné negativum, jaké u tohoto výrobku můžeme najít. Každá má objem litru. Celkový objem termosek je tedy litr.


Do každé nerezové nádoby tak lze vložit druh stravy, jaký potřebujete. Udrží vaše potraviny teplé alebo studené po mimoriadne dlhú dobu. V nabídce termosky všech obvyklých velikostí v různých barevných provedeních. TWISTSHAKE, Skip hop, MINILAND a dalších.


Teplé jídlo může být pěkným zakončením jakéhokoliv výletu a je zároveň důležitým zdrojem energie pro tělo. Vychutnejte si své jídlo na cestách a výletech! Praktické očko umožňuje snadný transport. Univerzální outdoorová termoska na jídlo a nápoje se dvěma šálky o objemu l. Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on.


Dopřejte si domácí stravu v práci i na cestách. Některé termosky mají integrovanou misku a lžíci. Tělo je tvořeno dvojitou nerezovou stěnou. Skladem na centrálním skladu, V pondělí 6. Před prvním použitím důkladně umyjte vnitřek termosky a uzávěry horkou vodou a saponátem na mytí nádobí.


Termoska na jidlo

Vždy po použití termosku propláchněte horkou vodou a vysušte. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Jsou to nádoby různého tvaru se zakulacením na vrchním konci. Vyrobeny jsou z nerezové oceli.


Ta je díky své pevnosti a tvárnosti, velmi dobrou volbou. Zároveň se skvěle leští, díky čemuž vnitřní stěna odráží záření. Na vrchní straně nalezneme většinou šroubovací víko.


Pod víkem se nachízí prostor pro. Termonádoba outdoor STEEL 0l Termonádoby na jídlo - termonádoba na jídlo o objemu 0l - 1 těsnící - udrží obsah hodin teplý a hodin studený - materiál: nerezová ocel, plastový uzávěr, plastový vnější prstenec - odolná vůči oděrům a nárazům - vyrobeno z netoxických materiálů bez vnitřního nátěru - váha 473g, výška 202mm, vnější průměr dna.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky