čtvrtek 26. prosince 2019

Sifon pod umyvadlo

Lákají vás současné moderní trendy? Právě vás tedy může oslovit designový sifon pro umyvadlo. Nebojte se sifon v koupelně přiznat, nakombinujte jej s dalšími aktuálními trendy a uvidíte, jak tato proměna oživí celkový dojem z vaší koupelny.


Sifony pod umyvadlo jsou to poslední na co člověk myslí, když zařizuje koupelnu. Ale pokud chcete umyvadlový sifon nechat odhalený, jste na cestě pořídit pěkný pohledový chromový sifon , který nenaruší design koupelny. A ať už v případě umyvadla, umývátka nebo třeba bidetu.

How to build your own swimming pool. All process, step by step (in only minutes). Aby vše správně fungovalo, odtékalo a sifon plnil svou funkci, připravili jsme pro vás návod. Pusťte se do práce, není se čeho bát. Závesná skrinka pod umývadlo zo série Modo od firmy KOLO, biela farba.


Skrinka má lištu pod úchytom vo farbe chróm. Univerzální skříňka pod jakékoliv umyvadlo - zakryje sifon. Vhodná je například do bytového jádra v panelových domech.


Cenově dostupná funkční skříňka poslouží například pro uložení hygienických potřeb.

Dodáváno v rozloženém stavu. Boky i přední část skříňky jsou z lamina. Vyberte si skříňku pod umyvadlo podle výšky, barvy, vzhledu a typu. Promyslete si, zda chcete skříňku závěsnou nebo stojící, s umyvadlem nebo bez umyvadla, s dvířky, se zásuvkou apod. U nás najdete všechny tyto typy.


Krásné a kvalitní vyrábí například značka Keramag. Zaujmou vás na první pohled. Záleží jen na vkusu zákazníka, zda-li zvolí standardní keramické umyvadlo anebo dá přednost luxusnějším materiálům a do své koupelny umístí umyvadlo z litého mramoru, kamenné umyvadlo anebo dokonce umyvadlo z bambusu. Pokud jste majitelem koupelny větších rozměrů, určitě oceníte širokou nabídku dvojumyvadel. Sháníte koupelnovou skříňku pod umyvadlo ? Stačí zadat vaše představy o ceně a třeba i barvu, pokud chcete například bílou barvu skříňky pod umyvadlo.


Pokud se rozhodnete do koupelny instalovat pračku, a zároveň ji skryjete pod speciálním umyvadlem, určitě budete potřebovat sifon pro umyvadlo s odtokem pro pračku. Bez sifonu nebudete moci vypouštět umyvadlo , aniž bychom se zmínili o připojení pračky na kanalizaci, a proto jsme se rozhodli tuto sbírku věnovat sifonům. Jednoduché a elegantní umyvadlo obdélníkového tvaru s otvorem pro baterii uprostřed. Rozměry umyvadla jsou 55x48x15. Sifon , baterie, vtok ani umyvadlové šrouby nejsou součástí.


Poličky pod umývadlo sú vhodné takmer ku všetkým umývadlám vďaka tomu, že otvory pre batériu a sifón si možno urobiť až doma podľa príslušného umývadla. Možno využiť aj krycie poličky zo skla, ktoré výrazne zvýšia odolnosť a praktickosť poličky.

Praktické pokyny při výběru skříňky pod umyvadlo : Výška je samozřejmě závislá na výšce umyvadla a odpadu. Skříňka pod umyvadlo má obvykle již výřez pro sifon a můžete ji tak bez problémů umístit pod umyvadlo. I další koupelnový nábytek. Po montáži vodovodní armatury můžete umyvadlo nasadit na kotvicí šrouby a srovnat do správné polohy.


Montáž nového umyvadla K upevnění dotažením matic kotvicích šroubů použijte nejlépe stavitelné kleště. Pozor, pod matice patří pružná a kovová podložka. Při dotahování dávejte pozor, abyste umyvadlo nepoškodili.


Umyvadlo Dvojumyvadlo Umývátko Zápustné a vestavné umyvadlo Umyvadlová mísa Zdravotní umyvadlo Sloup Kryt na sifon Umyvadlové sifony Klozety Závěsný klozet Stojící klozet Stojící kombinační mísa Kombinační klozet Nádrž WC sedátko. Upevňovací sada je součástí dodávky. Umyvadlo , sifon ani vodovodní baterie nejsou standardní součástí dodávky a je nutno je dokoupit zvlášť.


Kompatibilní modely naleznete v PŘÍSLUŠENSTVÍ.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky