pondělí 16. prosince 2019

Topné těleso pračka

Dodáváme náhradní elektrické topná tělesa do automatických praček. Většinu topných těles do pračky máme skladem k okamžitému odeslání. Pokud z naší nabídky nevyberete odpovídající topné těleso , zašlete potřebné údaje z výrobního štítku pračky (bližší informace nalezne kliknutím na odkaz zde) a podle uvedených údajů se pokusíme dohledat vhodné topné.


Je možné, že během praní topné těleso vyhodí pojistky. Abychom se dostali ke spirále, na většině zepředu plněných praček budeme potřebovat otevřít zadní stěnu, tehdy stačí odebrat zadní plech. Některé modely mají však těleso zepředu (LG, Samsung, Whirlpool, Bosch). Nabídne vám speciálně tvarovaný buben s otočnou zadní stěnou pro efektivnější praní, mimořádně odolné keramické topné těleso , přímé vstřikování vody, bublinkovou technologii pro efektivní praní při nízkých teplotách či rozpouštění odolných skvrn jedním tlačítkem.


Váš účet Electrolux bol práve vytvorený. Ak chcete svoj účet aktivovať, kliknite na odkaz v e-maile. Tento náhradní díl se již nedodává.


V praxi to vypadá tak, že pokud dám jenom praní za studena, nebo pouze ždímání, pračka jede bez problému. V tomto případě pračka , nebo i jiné zařízení může předčasně ukončovat program nebo program nedokončit. Zkrátka, může se chovat nepředvídatelně. S tímto problémem jsme se setkali u jedné opravy vrchem plněné pračky Electrolux.


Zdravím, takže závada může být: vadné topné těleso , upadlý nebo zoxidované kontakty, vadné spínací relé, chyba v řídící kartě, možnosti je celkem hodně a určitě by se měl na pračku podívat dobrý servisní technik. Přeji ať je problém co nejmenší a oprava co nejmíň nákladná. Mezikusy pračka - sušička) Hodnocení produktu: 1 (). Na prádle i po vyprání zůstávají skvrny, pračka je během praní úplně studená nebo přeruší program v půlce praní. Všechny tyto indicie ukazují na to, že pračka neohřívá vodu.


Topné těleso pračka

Na vině může být poškozené topné těleso , což je problém, který bez opraváře nevyřešíte. Byla zjištěna závada v topném okruhu vody, který by normálně znamenalo, že ohřívač mytí je otevřený okruh. Pračka voda topné těleso zjištěn vadný. Inzerát Topné těleso pračka nové cena za kus v okrese Rakovník, cena 300Kč, od stanekvna Sbazar.


Kapacita prádla je až kg. Na výběr máte z programů praní. Box in Box boční stěny pro zvýšení stability pračky v průběhu praní. Nechybí ani aqua wave vzorek bubnu a Hi-Tech topné těleso.


Termostat má nulový odpor. Jestli jde do tělesa elektřina jsem neměřil, domnívám se že ale nejde, protože jinak nevidím důvod proč by to netopilo. Odolné topné těleso Pračky Romo jsou vybaveny speciálním topným tělesem pokrytým ochrannou slitinou. Je odolnější než běžná topná tělesa, díky tomu prodlužuje životnost pračky a zabraňuje nárůstu spotřeby elektrické energie.


Až po nějaké době pokusů jsem přišel na to, že je vadné topné těleso. Potom jsem topné těleso nasimuloval pomocí varné konvice (stejný příkon - kW) a ejhle, najednou to fungovalo. Pračky Whirlpool mají také moderní technologii šestý smysl, díky které můžete při praní ušetřit až energie, vody i času. K dispozici je i pračka amerického typu, která nemá topné těleso a je nutné připojit ji na přívod teplé vody.


LG – náhradní díly do pračky. Ačkoli dává výrobce letou záruku na motor, neznamená to, že tolik vydrží i pračka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky