pátek 27. prosince 2019

Stojánek na knihy

Sofistikovaná odlehčená konstrukce z masivního dřeva umožňuje pohodlné čtení knihy i čtečky každému milovníku designu. Využijete ho při psaní domácích úkolů, při čtení knihy i jako podložka na předlohu při malování. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!


Dnes objednáte, zítra vyzvednete… a můžete začít číst. STOJÁNEK NA KNIHY , NOVÉ SCHODY, NOVÉ CEDULKY.

Unsubscribe from Sysel? Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Další slevy školních potřeb na Kupi.


V přední části lze odložit psací potřeby. Praktický stojánek na knihu je vyroben z plastu.

Varianty: modrá fialová zelená. Díky zvolenému materiálu nabízí širokou škálu barev a tištěných vzorů. Bílá však podtrhuje čistotu a jednoduchost tvaru, ale také účel, za kterým je stojan na knihu navržen – čtení černého na bílém bez jakéhokoli rušivého prvku pro oči. Funguje skvěle, problém by mohl nastat pokud píšete kurzívou nebo používat na kreslení. Stojánek je 1 recyklovatelný a environmentálně přívětivý.


Produkt obsahuje tuhy, ne jak je v popisu. Inzerát stojánek na knihy v okrese Hlavní město Praha, cena 50Kč, od Zindulka na Sbazar. Popis: Nabízím černý stojánek na knihu nebo časopis. Základní deska černý plast, zbytek kov.


Chcete-li si vytvořit příjemnou atmosféru a zároveň zvelebit byt či jiný interiér, je stojan na vonné tyčinky určen přímo Vám. Spodní díl stojánku slouží jako zásobník na vonné tyčinky. Rozměry stojánku na vonné tyčinky. Upozorním vás, až bude zboží znovu v nabídce. Bude tak mít pomocníka při čtení nebo krásný stojánek , do kterého si může dát obrázek od vnoučete či fotografii celé rodiny.


Prémiová designová řada Moll Unique je špičkou v nabídce německého výrobce rostoucího nábytku značky Moll.

Plastová konstrukce v kombinaci s kovem. Do poznámky při objednávce napište, který motiv (barvu) si přejete. Boknäs - stojánek na knihy. Zvolte variantu produktu. Kombinace plastu a kovu.


Lze i fixovat k desce stolu. SKLADEM - NE Tento produkt je DOČASNĚ vyprodaný nebo je v BLOKACI z již uzavřených objednávek. Dopřejte si trochu retro stylu s těmito zarážkami na knihy.


Pokud tedy nemáte toto. Pozvedněte vzhled vašich knih či DVD s těmito originálními a dobře vypadajícími zarážkami. Vaše police s knihami dostanou upravenější a originální vzhled. Jana Pattynová, Lenka Suchánková, Jiří Černý, Miroslav Růžička a kolektiv Obrana politiky II.


D-16cm,V-5cm,H-6cm, možnost různého barevného podkladu na přání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky