pátek 13. prosince 2019

Ruční šlehač na mléko

Věděli jste, že jako ruční šlehač na mléko do kávy můžete použít i váš spolehlivý french press? Elektrický pěnič na mléko. Daný šlehač si můžete prohlédnout na první a druhé fotografii. Do domácnosti lze doporučit zejména malý ruční šlehač mléka.


Není potřeba napájení a je velmi lehký.

Energii dodávají dvě (někdy jedna) tužkové baterie, které lze velmi jednoduše vyměnit. Protože je šlehač na mléko. Perfektní pomocník, který vám rychle vytvoří mléčnou pěnu.


Baterie nejsou součástí balení. Několik rychlých pohybů stačí k tomu, aby mléko napěnilo. Jejich velkou výhodou je nízká cena (k dostání bývají už od 4korun), skladnost a snadné ovládání.


Na druhou stranu, ušlehat s nimi mléko dá o něco více práce.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Tento ruční šlehač je určen pro rychlou a snadnou přípravu mléčné pěny do kávy latte, cappuccina, frappé, horké čokolády, kakaa apod. Stačí ohřát polotučné či plnotučné mléko.


Teesa AROMA Fdisponuje funkcí topení, pěnění a míchání. Zvolit si můžete ze dvou teplot. Pomocí průhledného víka můžete lépe řídit proces pěnění. Vnitřní povrch nádoby na mléko zabraňuje přichytávání mléka. K práci využívá odnímatelné metličky, díky nimž se mu také říká ruční šlehač.


Jeho funkce jsou závislé na příslušenství, se kterým ho koupíte. W, Hnětení, Regulace rychlosti, 1. Tichý, lehký, výkonný, příjemný na ovládání, přesně takový je designový ruční mixér se dvěma velmi účinnými metlami, který vám výrazně usnadní práci v kuchyni a přípravu na pečení. Vybírejte si Mixéry a šlehače podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Většinou připomíná ruční šlehač na šlehačku a funguje na stejném principu – několika rychlými pohyby pístu šleháte mléko , až se vám napění. Existují také shakery na šlehání mléka , které se výborně hodí pro přípravu ledové kávy, protože v nich lze našlehat mléko za studena.

Frapovač Banquet Culinaria, ruční šlehač mléka. Fantasia Ze země cappuccina, z Itálie, jsme pro vás dovezli stylový napěňovač mléka Fantasia, který mléko zároveň zahřeje. Je vyroben z ušlechtilé oceli a využijete jej na všech druzích sporáků kromě indukčních.


Tématicky podobné zboží. Vážení zákazníci, u produktů značek Vetro a Banquet negarantujeme doručení zboží do Vánoc (pokud není uvedena dostupnost skladem). Výrobci bohužel selhala logistika. Ruční mini šlehač na mléko Orion, cm. Ušetíte s ním za drahé kávovary.


S tímto šlehačem si našleháš mléko do opravdu bohaté pěny! V porovnání cen u tohoto produktu již není zařazen žádný obchod. Chcete vědět, zda je cena Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji?


Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Bialetti Tuttocrema - ruční šlehač na mléko 3ml. Délka celé položky: 19cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky