pondělí 23. prosince 2019

Sanitační soudek

Drivers available same day. Našroubujte zpět hlavici na sanitační su naražte naražeč a natlakujte stejným způsobem jako když narážíte sud s. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Sanitační soudek Flach plochý litrů. Adaptér na sanitaci, kohout. Vážení zákazníci, z preventivních důvodů nebude od 17. Nejlevnější e-shop eshop TAVLiSa.


Zboží za akční ceny, slevy. Pryč jsou doby, kdy se pivo chladilo ve sklepech ledem. Moderní výčepní zařízení v sobě zahrnuj.

Dobře vychlazené pivo je hlavně v letních měsících velmi příjemným osvěžením. Určeno pro profesionální i domácí využítí. Jednoduché plnění i použití. Pro zachování kvality piva je jeden z nejdůležitějších faktorů čistota pivního potrubí. Mezi základní patří sanitační adaptér a sanitační sud s příslušenstvím.


Po minutách odražte naražeč ze sanitačního soudku a důkladně ho vymijte čistou vodou napusťte do něj čistou vodu. Opět narazte naražeč na soudek a chladič důkladně propláchněte čistou vodou, minimálně litrů. Prodam keramicky glazurovany starsi soudek. Ale bohuzel nemam viko a nevim jestli tam vubec bylo. Lezi mi ve sklepe a prasi se na nej.


Použité materiály splňují nejvyšší požadavky hygienických norem a jsou zárukou dlouhé životnosti tohoto přístroje. LINDR sanitační přístroj SP PROFI. Zařízení je určeno k profesionální mechanicko – chemické sanitaci nápojových cest. TECHNICKÁ DATA SANITAČNÍHO SOUDKU: Materiál: polyethylen Max.


Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší.

Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Brouczek 1l soudek , v soudku je již zabudované vybavení k vyčepování piva. Základní a jednoduchý způsob sanitace pivního chlazení - doporučujeme provádět po každém použití.


Soudek je určen k jednorázovému použití. Chemicky pomocí sanitační sady. Věříme, že tento extra servis Vám zmenší starosti při případné reklamaci a přispěje k pozitivnímu vnímání našeho obchodu, který není pouze anonymním prodejcem. Alkalický sanitační koncentrát pro mechanicko chemické čištění a desinfekci nápojových cest ve výčepních zařízeních.


Bioindikátor ukazuje účinnost sanitace ( barva roztoku: FIALOVÁ - ZELENÁ - FIALOVÁ ). Set sanitační adaptér kombi Zanechejte nám váš e-mail a my vás budeme informovat až bude zboží skladem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky