pátek 13. prosince 2019

Stolní udírna

Stolní elektrická udírna IMPULS. Praktická udírna s velkou plochou a dvěma hořáky. Během okamžiku „vyzlatí“ váš úlovek. Materiál: ušlechtilá ocel.


Bukové Piliny Jemné 500g V HODNOTĚ 109kč ZDARMA Zebco udicí piliny garantují silnou. Jen naplníte pilinami a svou oblíbenou uzenou lahůdku máte kdykoliv a kdekoliv.

Luxusní, kompaktní, malá stolní udírna z nerezové oceli. Tyhle fortelný udírny u nás v Křižanově sami stavíme šroubek po šroubku. Využijte dopravy zdarma a vychutnejte si nejlepší klobásky i maso z nové udírny.


Malá lehká stolní elektrická udírna IMPULS je určena především na cestování, do kempu, pro rybáře, nebo i na balkon. Tato přenosná udírna je určena pro jednoduché uzení či grilování ryb, kousků kuřat a masa. Elektrické udírny jsou bezkonkurenční v rychlosti uzení a pohodlnosti udržení stálé teploty - odpadá rozdělávání ohně a čekání na ty správné uhlíky, ani velké kolísání teploty mezi příkládáním. Udírna má vnitřní termostat, který hlídá správnou teplotu.


Udírna Bradley Smoker je vyrobena z kvalitních a zdravotně nezáshy;vadných materiálů.

Výhodou udírny je i hmotnost, a. Flintstone, udírna, elektrická, 6W, černá Když proudí z udírny Klarstein Flintstone aromatický kouř, doma se chystá chutné jídlo! V jemném kouři se udí maso, ryby a klobásy, stejně tak ale i tofu nebo zelenina na vzácné speciality. Získejte 1CZK na svůj nákup Speciální slevy a atraktiv. Vynikající je i pro domácí uzení. Udírna je vyvinutá a určená pro uzení za studena i tepla.


Pouzdro udírny je vyrobeno z nerezové oceli, která je odolný materiál snášející vysoké teploty. Kvalitní udírny, ať už malé stolní udírny či udírny větších rozměrů. Též zde najdete nejrůznější příslušenství, které byste mohli k Vaší udírně potřebovat. Kč Touto kvalitní nerezivějící udírnu od Energo Teamu je možné využít při každodenních příležitostech, kempingu, jako i při vícedenních rybaření. Kompaktní stolní udírna BS712.


Firma Bradley vyvinula také menší lehkou stolní udírnu vhodnou pro použití na terase nebo na balkonu. Přenosný gril, malý gril a mini gril – grilujte vždy a všude. Přenosné grily mají nízkou hmotnost a konstrukci přizpůsobenou pro snadné přenášení.


Chcete vidět v akci nejnovější sekačky, grily a znát užitečné tipy jak. Udírna a gril v jednom – venkovní kuchyně je na světě. Pokud rádi grilujete i udíte, je pro vás gril s udírnou jasnou volbou.

Díky jeho multifunkčnosti se z části vaší zahrady stane rázem perfektní venkovní kuchyně, kde můžete připravovat chutné, šťavnaté a zdravé pokrmy. Nemáte náhodou s touhle nějaké zkušenosti? Díky za odpovědi, popřípadě rady na nějakou vyzko. Kvalitní stolní nerezová udírna na uzení ryb, kuřat a červeného masa. Lze udit najednou např.


Velmi jednoduchá, skladná a dobře přenosná udírna. Palivem je tekutý líh nebo lihová pasta. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Elektrická stolní přenosná udírna s kterou uzení či grilování ryb, kousků kuřat a masa na chalupě nebo v přírodě, u vody bude ještě snazší. BS Original - klasická analogová udírna , udírna Bradley BTDS CE - čtyřroštová plně digitální udírna , udírna Bradley BTDS 1CE - šestiroštová plně digitální udírna , kompaktní stolní udírna BS7- digitální udírna pro použití doma.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky