čtvrtek 5. prosince 2019

Stroj na kebab

Jsme specialisté na kebab. Naše firma se zabývá prodejem gyros grilů, příslušenstvím, prodejem masových produktů a vybavováním provozoven již více jak let. Máme mnohaleté zkušenosti s projektováním provozoven i školením personálu. Zvolte si nás a odebírejte zboží od profesionálů.


Vyberajte z inzerátov.

Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Vybírejte z inzerátů. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.

Gril na kebab , či gyros môže súčasne slúžiť ako stojan na gyros alebo kebab. Stačí ho utrieť vlhkou handričkou a odnímateľné časti umyť pod vodou. Niektoré komponenty môžete navyše umývať aj v umývačke riadu.


Vhodný na pečení selat, prasat, kuřat, kebab , gyros. Cena je jen za motor bez příslušenství! Převody jsou kovovými ozubenými koly viz foto.


Je možno nastavit otačky po směru hodinovych ručiček a nebo v protisměru. Výkon grilu je 3kW a má kapacitu 1- 1kg mäsa. Obsahuje aj elektrickú prípoj. Bezplatná inzercia, kebab stroj predaj a inzercia.


Potis stroj na kebab EH recenzie a špecifikácie – výrobcom je nemecká spoločnosť POTIS- vyrobené z nerezu- na kg až kg mäsa- kvalitné spotrebiče zaručujú – bezproblémovú manipuláciu- motor na otáčanie uložený vo vrchnej… Celý popis. Plynový stroj na kebab POTIS -550x500x9-max. Užívateľské hodnotenie Potis stroj na kebab EH: Recenzie Potis stroj na. Profesionálne zariadenia do kuchýň, prevádzok hromadného stravovania, reštaurácií a bufetov.


Riešenia kuchýň na mieru, od naprojektovania, až po realizáciu.

Všetky informácie o produkte Gastro vybavenie Potis stroj na kebab EH, porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie a recenzie Potis stroj na kebab EH. Nabízíme slevu na veškeré stroje v eshopu pro zákazníky, kteří po zakoupení budou odebírat zboží od nás. Ostatní potřeby : Skladem máme veškeré náhradní díly i veškeré stroje umíme opravit. Neváhejte nás kontaktovat. Ponukam malo pouzivany velky stroj na kebab spolu s elektrickym nozom.


KEBAB GYROS GAS toastovač kebab WSAD 5KG. Nôž na gyros kebab DOST90napájanie sieťovým. Kebab s plynom DG7N expozície POLROK CENY. Stroje na kebab POTIS GastroPro.


Bazár pre kebab stroj nájdete u nás na Inzercia. Bazár, kde si možete podať inzerát zadarmo. Ak hľadáte kebab stroj , viac nemusíte. Online bazár a inzercia zdarma. Alebo gastrovybavenie ako varnica, chladiace a mraziace zariadenie, varič na víno, čaj alebo kávu, stroj na zmrzlinu, stroj na ľadovú drť, kontaktné grily.


Servis, montáž a dodávka gastrozariadenia pre gastronomické prevádzky, gastro technika a gastro náradie pre profesionálov. Gril je na zemní plyn, ale lze to změnit na propan-butan.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky