středa 4. prosince 2019

Silikonová forma miminko

Silikonová forma miminko

Silikonová formička miminko s čepicí. Odebrat z oblíbených Do oblíbených Sleva -. VÝPRODEJ - Poslední šance ke koupi. Publikovaný výrobek je vlastní výroba s použitím pudrových barev: tělová, černá, rose a bíl. Forma -Svatební tkanice. V katalogu nemáme podrobnější informace o Miminko spící - silikonová forma.


Silikonová forma miminko

Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Pomocí této silikonové formičky můžete vytvořit snadno a téměř hned krásné miminko , vhodné je použít. Dokonalé dozdobení vašich dortů a jiných cukrářských výrobků. Jednodílná silikonová forma.


Snese teploty do 200°C, dá se odlívat voskem, mýdlem, sádrou, pryskyřicí, vhodná také pro modelovací a licí hmoty a pod. Ja se vetru do tematu, ja mam formy dve - jednu na mufiny a jednu na kulatej kolac, nadsena z nich teda nejsem, tak je skoro nepouzivam. SILIKONOVÁ FORMA MIMINKO neobsahuje žádný popis. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije.


Silikonová forma miminko

Mimo fondánu se může použít také čokoláda, želé. Nemusíme se bát použít i nepotravinové hmoty jako je FIMO, svíčka, mýdlo nebo modelovací hlína. S touto silikonovou formičkou můžete snadno vytvořit realistické děťátko o velikost cca 8cm. Doprava Doručení zdarma! Produkt byl úspěšně přidán do nákupn.


Vhodné i na nejedlé materiály. Záruka na zboží roky 2. Zboží objednáváme přímo od výrobců a to nejčastěji z Hongkongu, Číny, tímto se dostáváme na nesrovnatelně nižší ceny, než ostatní obchody, jelikož odpadají další náklady na skladování, další dopravou, dalšími zisky obchodníků a distributorů. Happy days Garance akce ještě nebo do vyprodání! Lze je využít v klasické plynové či elektrické troubě, v mikrovlnce či dokonce v mrazáku. Snadné mytí formy v myčce i ručně je samozřejmostí.


Silikonová forma miminko

Lze ji proto bez obav používat opakovaně. Pavoni - silikonová forma - Choco-ice ABC ks. Pružná silikonová forma na nahaté miminko víly ležící v růži , lze použít na všechny typy modelovacích hmot.


Skladem 6Kč bez DPH. Dokreslení obličeje fixem chocolate.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky