čtvrtek 19. ledna 2017

Nádoba na limonádu

Má široký otvor pro snadné plnění kousky ovoce. Nádoby na limonádu jsou ideálním společníkem na zahradní party, oslavy nebo svatby. Hosté se obslouží sami a vy budete mít čas užít si příjemné chvíle s ostatními. Připravte vynikající domácí limonádu s ovocem a bavte se!


Pořádnou porci osvěžení vám zaručí stylová nádoba na limonádu od Madam Stoltz!

Skleněná nádoba na kovovém stojánku bude jistě ústředním bodem stolování. Navíc se nemusíte starat o doplňování pití hostům, sami si můžou načepovat tolik, kolik se jim zlíbí a vy se tak můžete plně soustředit na zábavu. Toro Dávkovač nápojů l. Plánujete letní venkovní oslavu či grilování a přemýšlíte, jak být originální? Zkuste to se stylovým dávkovačem nápojů!


Skvělá nádoba na nápoje, jsme velká 8-clenna rodina, používáme denně. Sice k ní není stojan, ale manžel ji šikovně zabudoval do jídelní komody v jídelně a tak slouží k dodržování pitného režimu všech dětí i náš dospělých. Skleněné nádoby od společnosti Kilner, nádoby na domácí limonádu , džbánky s rukojetí, zavařovací sklenice, sklenice na domácí sirupy a další.

Na vodu s citronem, na džus, ale i na výbornou domácí limonádu , punč či snad dokonce sangrii. Tento barel využijete nejen v sezoně zahradních večírků a grilovaček, ale i doma, kde vám bude neustále připomínat, že je třeba dodržovat pitný režim. V jakémkoliv slova smyslu.


Na limonádu , na víno, na bouli, na punč, anebo jenom na lahodnou pramenitou vodu? Tahle skleněná nádoba donutí i ty největší odpůrce dodržování pitného režimu, aby se napili. Ideální na večírky a zahradní oslavy! Více fotografií a informací.


Veľká štýlová nádoba na limonádu s vrchnákom, objem až 1litra, recyklované sklo. Kilner skleněná nádoba na limonádu s kohoutkem, litrů - fazetový design. Zásobník na domácí nápoje - limonády, punče, ledové čaje. KILNER sklenený nápojový automat s kohútikom 8l.


It is an effective business platform allowing to develop new concepts and technologies of cooperation of manufactures and buyers from Russia and CIS countries. Džbán je ideální na vodu, džusy, domácí limonády, ledový čaj, ale díky krásnému vzhledu ho můžete použít i jako vázu na květiny. V nabídce máme i nádoby na limonády Kilner - soudky s kohoutkem, které jsou ideální na zahradní párty nebo oslavy. Na zahradní párty, grilování, pikniku i jinde stačí vedle soudku postavit skleničky a každý se může obsloužit sám.


Je to čisté, lákavé a každý bude zásoben přesně dle své potřeby.

Tato pětilitrová nádoba z modrého skla je. Nádoba na nápoje s kohútikom 5l. Když přijde velká žízeň nebo očekáváte hosty, naplňte dávkovač nápojů REFRESH domácí limonádou, ledovým čajem nebo pomerančovým džusem.


Nenechte si ujít nové nabídky podniku Dampo. Chcete vědět, zda je cena 6Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji? Vážení zákazníci, z důvodu nařízení vlády, nelze objednávky vyzvednout na výdejních místech, u objednávek je možné zvolit pouze bezhotovostní převod (platba převodem, kartou). Zavařovací sklenice Wide Mouth l. Sklenice na marmeládu Strawberry l. Náhradný kohútik do automatu na nápoje Kilner.


Díky konstrukci dna je u tohoto sudu zajištěna vysoká stabilita. Jednoduché řešení pro sběr dešťovky ze žlabového systému. Dešťová voda šetří Vaše finance a nav.


Značka Ego Dekor Ukázať vi. POPIS Sklenený súdok s kohútikom od výrobcu Kilner je ručne vyrobený z odolného skla a je vybavený praktickým kohútikom, ktorý umožňuje pohodlné servírovanie nápojov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky