středa 25. ledna 2017

Dum porcelánu

Výroba porcelánu má v Čechách dlouhou tradici, kterou stojí za to rozvíjet a podporovat. Stejným způsobem se snažíme přistupovat k nabídce českého skla. Nabízíme český křišťál a české sklo, které naši zemi proslavilo po celém světě a jehož tradice sahá ještě hlouběji do historie než tradice výroby porcelánu.


Také milujete vůni čerstvé kávy? Kategorie, která nabízí několik stylů a dekorů tradičního. Míšeňský porcelán, vynálezce evropského porcelánu - již po.

The flatware, china, blue onion pattern porcelain and other items are priced to draw in local buyers – not tourists. Located on three floors of a stunning palace, this store offers an extensive selection. It features primarily porcelain - a nearly complete selection of the major Czech producers (including original blue onion, Chodov rose china, and Thun), as well as foreign brands. See photos and tip from visitors to Dům Porcelánu.


Dum Porcelanu , Prague, Czech Republic. Dům porcelánu s modrou krví. Muzeum porcelánu , informační středisko, výstavní expozice, přednáškový sál, to vše naleznete v objektu bývalého kina v Dubí.


Většina souprav je tradičně dílných, tj.

V našem sortimentu rovněž naleznete kvalitní německý porcelán Seltmann a Tetau. Tvar Rokoko z Českého porcelánu a. Bytelný porcelán pro každodenní úžití. Na tento tvar se dekoruje originální cibulák z Dubí.


Very reasonably priced! Want to impress your grandma with an authentic souvenir from Prague? The classic blue onion design pottery is the thing to buy.


And where else should you buy it than in a factory store of a traditional Czech manufacturer? Sure, hipsters may not be lining up to buy the classic today, but trust us. Nabízíme sortiment porcelánu , skla, dárkových předmětů a příborů. Prodáváme cibulák, karlovarský porcelán, růžový porcelán, porcelán Franz, Leander, porcelán Seltmann, míšeňský porcelán, figurky Royal Dux, dárky z porcelánu a skla Goebel, křišťál z Nižboru, sklo a křišťál Bohemia Crystal a další. Nabízíme vám bohatý výběr anglického porcelánu Wedgwoo který více jak 2let kombinuje krásu, uměleckou hodnotu a řemeslné mistrovství.


Vyberte si uměleckou keramiku, kostní porcelán, výrobky z kameniny, příbory a stolní doplňky značky Wedgwood! Prodej porcelánu obsahující jídelní soupravy, talíře, sady talířů, porcelánové šálky, hrnky, broušené sklo, sklenice, český křišťál a příbory. Obchodní dům Kotva je významnou součástí pražské architektury již více než let.


U nás klademe důraz na kvalitu a tradici, a proto zde naleznete zástupce českých značek, ať už těch s bohatou historií či teprve nově vznikající. Modrodům“ najdete v Tovární ulici v Dubí, nedaleko vrátnice Českého porcelánu a podnikové prodejny porcelánu.

Dům Porcelánu Praha nabízí největší výběr značkového porcelánu užitkového i dekorativního. Slovo Thun na porcelánu z Klášterce nad Ohří je vyvedeno psacím písmem, s T nahoře prodlouženým přes celé slovo, nahoře s královskou korunkou a iniciálami TK. Ozdobný, mimořádný ozdobný historický porcelán porcelánky v Březové má ve znaku dvě zkřížená.


Doby, kdy byly ve všech domácnostech k vidění téměř identické talíře, misky i hrnečky, jsou dávno pryč. Současná nabídka porcelánového nádobí zahrnuje jak klasické linie v duchu tradice, tak i moderní porcelán s důrazem na originální design.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky