pátek 20. ledna 2017

Rohová polička do sprchy

Rohové koupelnové poličky, skleněné regály i poličky bez vrtání z desítek oblíbených e-shopů nakoupíte na jednom místě - na FAVI. CAESAR třípatrová rohová polička do sprchy 226x710x1mm, ABS plast, bílá Třípatrová rohová polička se dvěma háčky. Série nabízí jednoduché a kvalitní varianty pro Vaš.


Rohové kúpeľňové poličky, sklenené regály aj poličky bez vŕtania, teleskopické police, závesné police na dvere aj do sprchy , samodržiace poličky si vyberte na FAVI. Vyberte si kúpeľňovú policu, aby ste mali Vašu kozmetiku stále po ruke.

Závěsná polička do sprchy Momentálně nedostupné Koupelnové poličky. Teleskopická rohová police do sprchy Wenko Prea Shiny, x cm. Drátěný program Optima zahrnuje univerzální doplňky vhodné do každé koupelny či kuchyně. Doplňky jsou vyrobené z nerez oceli a jsou voděodolné. Praktická rohová polička o velikosti 220x220xmm, má v domácnosti praktické využití, například při skladování kosmetiky.


Rohová polička do sprchy a zrkadlo Okrem vyššie spomenutých rozšírení si môžete vybrať aj rohovú poličku do sprchy či zrkadlo. Všetky doplnky sú výškovo nastaviteľné, takže sa prispôsobia vašim potrebám. Bez použití šroubu pohodlně upevníte teleskopickou tyč do nevyužitého koutu Vaši sprchy.

Nepůsobí studeně, ale příjemně a čistě bíle. Počet v balení je ks. Poličky do sprchy si môžete vybrať drôtené, v ktorých nestojí voda alebo sklenené či plastové.


Pripevniť ich môžete na stenu s pomocou prísaviek, teda bez nutnosti vŕtať alebo klasicky navŕtaním do steny. Polička do sprchového koutu představuje praktický a účelový prvek do vaší koupelny. Slouží jak k odkládání kosmetických přípravků, mýdel a gelů, tak popřípadě ručníků. Z toho důvodu je třeba klást velký důraz na její výběr.


Je vhodná pro umístění k vaně či do sprchového koutu, kde vám přehledně uspořádá všechny kosmetické nezbytnosti. Bílá rohová polička do sprchy. Má všetko, čo budete v sprche potrebovať.


Dva háčiky na zavesenie uterákov, dva otvory pre vsadenie napr. Samodržiaca rohová polička do sprchy Wenko Static-Loc Static-Loc sú praktické držiaky a háčiky, ku ktorých aplikácii nepotrebujete žiadne lepidlo, žiadne vŕtanie ani zakázané kúzla. Doručenie do hodín Garantujeme pri produktoch skladom objednaných do 11.


Pri veľkých balíkoch sa riadime podmienkami prepravnej spoločnosti. Neztrácejte svůj drahocenný čas neustálým a nikdy nekončícím přerovnáváním a uklízením. Trojúhelníková police do sprchy bez vrtání.


Nástěnná dvoupatrová rohová polička Ecoloc nabízí snadnou a rychlou instalaci bez vrtání.

Série nástěnných doplňků Ecoloc nabízí přisávací doplňky bez vrtání a poškození obkladů. Přísavka na zdi drží pomocí vytvořeného vakua, které je vodotěsné a vzduchotěsné. Drátěné rohové poličky do sprchového koutu jsou dobrým příkladem nadčasového designu - rohová polička zajistí narozdíl od těch klasických bez zvýšeného okraje, že z ní nic nepadá a nekácí se, šampón a mýdlo je vždy při ruce a přitom nepřekáží.


Horúca sprcha vás dokáže skvele uvoľniť, no ak je naokolo neporiadok, pohoda sa ľahko vytratí. Vtedy prichádzajú na pomoc naše doplnky do sprchy. Vyskúšajte rohové police, košíky či závesné diely, do ktorých môžete umiestniť všetky šampóny, kondicionéry a mydlá. Nájdete ich on-line alebo v obchodnom dome.


Bez použitia skrutky pohodlne upevníte teleskopickú tyč do nevyužitého kúta Vašu sprchy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky