úterý 10. ledna 2017

Oprava varné desky

Dosloužila Vám varná deska a potřebujete si pořídit novou? Nákupem nové energeticky úsporné varné desky ušetříte nejen peníze za energie, ale navíc získáte opět plnou záruku. Pomůžeme Vám při výběru varné desky , poradíme na co nezapomenout a na jaké parametry se zaměřit. Opravujeme varné indukční desky.


Varné sklokeramické desky s indukčním ohřevem mají výkonné vysokofrekvenční generátory, obvykle na bázi IGBT výkonových prvků.

Podle koncepce je lze rozdělit na dvě skupiny. První, klasická koncepce, používá generátory se dvěma IGBT tranzistory pro každou plotnu extra. Záruční a pozáruční oprava litinové, sklokeramické a indukční varné desky.


Zajišťujeme záruční a pozáruční opravy litinových, sklokeramických a indukčních varných desek. Pokud máte varnou desku jiného výrobce. Věnujte méně času ovládání varné desky a více vaření.


Funkce flexMotion si pamatuje stupeň ohřevu pro jednotlivé kusy nádobí, takže s nimi můžete po varné desce volně pohybovat a teplota na nové varné zóně se automaticky přizpůsobí. Sklo varné desky lze vždy objednat samostatně, avšak jeho cena se vždy odvíjí od daného výrobce a modelu spotřebiče.

Jelikož šlo o novou indukční desku a oprava vyšla levněji než spotřebič nový, zákazník se tedy rozhodl pro provedení opravy spotřebiče a díky pojištění domácnosti byla oprava proplacena pojišťovnou. Náhradní díly pro trouby a varné desky Whirlpool, Hotpoint, Indesit a Bauknecht Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Ověřeno našimi zákazníky.


Byl a to moje první objednávka a určitě ne poslední. Výhody: Rychlost dodaní byla excelentní, hned po objednání ho připravily a odeslaly. Správný výběr varné desky do značné míry ovlivňuje kvalitu a rychlost i energetickou náročnost vaření.


Nová generace varných desek MORA vám nabízí velké množství typů a designů samostatných či vestavných varných desek od plynových, indukčních či sklokeramických. Vybírejte si Varné desky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Zajistíme pozáruční opravu trouby (elektrické trouby s horkovzduchem i bez) nebo mikrovlnné trouby.


Provádíme všechny běžné i méně časté opravy trouby: celková diagnostika poruch výměna topných těles oprava. Dalších domácích spotřebičů. Můžete si také online objednat opravu sklokeramické varné desky na termín, který vám nejlépe vyhovuje. Jediné, co potřebujete, je označení produktu (E-Nr.) vašeho spotřebiče. Objednejte si návštěvu servisního technika online a oprava vaší varné desky bude hotova během chvilky.


Než se nadějete, zase budete na své. Po uplynutí záruční lhůty Vám opravíme desku jakékoli značky.

Kč na materilálu a približně hodinovou demontáž než jsem na to přišel a minutovou montáži. Jednalo se o indukční varnou desku PVI 6C. Tento typ se někdy označuje také jako varné desky na sklo nebo jako keramické varné desky. Díky jednolitému rovnému povrchu jsou praktičtější a úspornější než klasické litinové plotýnky.


Teplo totiž v jejich případě proudí pouze ke dnu hrnce a neuniká do stran, díky čemuž klesá spotřeba energie. U velkých domácích spotřebičů, jako jsou myčky nádobí, pračky, pečicí trouby, varné desky , chladničky či mrazničky, platí, že vás technici navštíví přímo u vás doma. Provedou analýzu poškození a spraví poruchu přímo na místě. Kromě toho s sebou přivezou i případné potřebné náhradní díly a poskytnou.


Zdravím všechny co opravují indukční varné desky. Jedná se o desku GORENJE SIVK 6CTF, u které po zapnutí se rosvítí na všech sedmisegmentovkách E. Deska na nic nereaguje. Nemám žádné zkušenosti s opravou tohoto. Nenaše by se někdo kdo by poradil.


Předem děkuji za odpověď.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky