pondělí 30. ledna 2017

Připojení pračky na odpad

Připojení pračky a myčky v kuchyni – Diskuse – eMimino. Premyslim ted o pronajmu jednoho mensiho bytu a ten ma tak malou koupelnu, ze tam se pracka nevejde. Takze pracka by se musela dat do. Aug potřebuji na jednom místě pod dřezem v kuchyni instalovat odpad jak od myčky ( už tam je) tak i od pračky.


Je na to nejaký kus (z plastu).

Uvažujete o koupi nové pračky nebo pořízení sušičky? Kamenem úrazu může být její napojení na odpad , zejména pak u starších bytů, které nemají odtokové potrubí zabudované ve zdi. Všechny potíže lze ale snadno vyřešit – přinášíme vám návod na to, jak zapojit pračku či sušičku na odpad snadno a rychle. Pračka po připojení na odpad protéká. Dobrý den, připojil jsem hadičky z pračky na odpad pod vanou před vanový sifon a pračka (Tatramat) neustále vypouští i když jsem hadici dal až do výšky metry.


Když hadici odpojím z odpadu a nechám ji volně, pračka protékat přestane. Ví někdo, proč připojení na odpad.

Příslušenství pro instalaci pračky. Pro instalaci pračky do vaší domácnosti budete potřebovat ještě dvě pomůcky pro zdárné fungování a zamezení pohromy: pračkový ventil pro přívod vody, který je radno po každém doprání uzavírat a pračkový či umyvadlový sifon, který funguje jako pachová uzávěra a zamezí zamoření vaší domácnosti zápachem z kanalizace. Je možné použít něco ja rozdvojku před vústění hadice od pračky a od sušičky do zabudovaného odpadu ve zdi?


Demontáž sprchového koutu, příprava připojení pro pračku a sušičku (elektřina, voda, odpad ). Sušičku můžete napojit na odpad , který sám pošle vodu do světa,. Jistě, známe to všichni, na pračce a. Odpadní potrubí DNje celkem malé a připojení několika spotřebičů do takového potrubí je skoro rizikové. Když se potká odtok z dřezu, z myčky a pračky , tak to nebude stíhat a někde se to bude snažit vytrysknout.


Je potřeba počítat, že trvale bude. Napojení sušičky na odpad. Problém s napojením tenké hadičky od sušičky prádla řeší sortiment dopojovacích tvarovek Alca plast. Jednoduchá tvarovka nebo Y kus se namontuje namísto stávající přípojky na závit. Moderní pračky se dnes instalují obdobným způsobem.


Obecně platí, že si máte dát pozor na rovinatost podlahy, kam budete spotřebič stavět, musíte z něj vyjmout aretační ochranu, zapojit ho do elektrické zásuvky a na přívod a odvod vody. A druhý dotaz ohledně hadice na přívod vody do myčky, když se předělává, má se dát nový, takže starý jsem vyhodil (neřešte), nový s ventilem stoji na internetu 40- v datartu aspol 80- ve vodo topo tyto hadice s ventilem nemají a údajně nejsou tak funkční, jak se o nich říká. Bylo mi řečeno, že by to skutečně.

Zapojení na odpad – u vypouštěcí hadice je situace trochu složitější než u. Da se mycka i pracka vyvest do jednoho odpadu? Ahoj, urcite do sifonu – odpadu umyvadla. Dělali nám nedávno vodoinstalace a odpady.


Na odpa kam přijde připojit odpadní. Máme v koupelně u pračky i tu díru na odpad z pračky , ale na hadici z pračky je zakončení jen takovým gumovým kroužkem, žádný závit, nic. Na díře od odpadu je sice závit, ale není mi jasné, jak bych to tam našrouboval. Máte s tím někdo zkušenosti, jak se to řeší standardně? Nejradši bych to prostě nacpal do tý.


My máme v koupelně bokem z vany kus trubky a do ní strčenou odpadovou hadici z pračky a nikdy zatím nic nesmrdělo , ale ta trubka je připojená na odpad nad sifonem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky