středa 11. ledna 2017

Horkovzdušná fritéza

Horkovzdušná fritéza

Horkovzdušná fritéza se stala hitem v posledních deseti letech. Je vhodná pro ty z vás, kteří si chtějí držet štíhlou linii nebo se k ní chcete dopracovat, ale zároveň se nechce úplně zřeknout takový pochutin jako jsou pečené brambory nebo řízek. Najednou totiž dokáže připravit až kg potravin.


Horkovzdušná fritéza

Samozřejmostí je časovač, který automaticky vypne přístroj po. Lze na ní připravovat jídla bez tuku. Pokud se neobejdete bez smažení a chcete omezit smažená jídla, pak je horkovzdušná fritéza skvělou volbou.


Halogenové infračervené topné těleso je zárukou rekordně rychlé a přitom zdravé přípravy zeleniny, ryb nebo masa. AirVital horkovzdušná fritéza. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Nabídka kvalitně zpracovaných horkovzdušných fritéz s řadami užitečných funkcí. Díky fritování bez oleje a tuku vzniká minimum kouře a pachů.


S horkovzdušnou fritézou tato většinou nezdravá jídla připravíte bez přebytečných tuků a kolorií! Díky cirkulaci horkého vzduchu připravíte své oblíbené jídlo ve zdravější podobě. Vyjímatelný fritovací koš i nádobu lze mýt v myčce na nádobí. Balení obsahuje české recepty. LED dotykový displej s osmi automatickými programy, pro přípravu různých potravin s možností uložení teploty a času.


Potěšení žaludku z fritézy, ale zároveň o méně kalorií? Speciální systém cirkulace horkého vzduchu ve fritéze připraví skvělé jídlo bez kouře a zbytečného zápachu přepáleného oleje. GOURMETmaxx digitální horkovzdušná fritéza , trouba, gril a fritéza s dotykovým ovládáním. Smažte, grilujte, pečte a ohřívejte.


Chytrá kombinace rychle cirkulujícího horkého vzduchu a topného tělesa z. DOMÁCÍ HRANOLKY HOME-MADE CHIPS PRO OSOBY I FOR PEOPLE INGREDIENCE: 500g brambor I špetka soli POSTUP PŘÍPRAVY : 1. Brambory oloupejte a nakrájejte na hranolky. Skvělá chuť a bez výčitek. Vyměňte smažení v oleji za horký vzduch a pečte, ohřívejte nebo smažte zdravěji. Frituje se pouze pomocí horkého vzduchu bez přebytečného oleje, proto není tolik cítit a je ideální i pro použití v menších bytech.


Oblíbené hranolky, krokety, kuřecí křidýlka nebo jiné smažené dobroty lze totiž připravit úplně bez tuku či s jeho minimem, a přesto se skvělými výsledky. Naopak horkovzdušná fritéza , někdy také nazývaná horkovzdušný hrnec či zdravá fritéza , funguje na principu horkého vzduchu, který proudí fritézou a tím ohřívá vložené potraviny. Některé fritézy k dokonalým křupavým a šťavnatým pokrmům potřebují jednu lžíci oleje, jiné nepotřebují zase ani kapku. V Penny teď nabízí domácí spotřebiče a mezi nima je také horkovzdušná fritéza od značky Vivess.


Já tuhle značku vůbec neznám a moc těm jejich slevám nevěřím. Ale horkovzdušná fritéza mne jaksi zaujala. Prý se v ní dá usmažit třeba i květák v trojobalu a jen s trochou oleje a jiné i maso. Teplovzdušná fritéza dokáže i piecť a grilovať. Halogénové infračervené výhrevné teleso je zárukou rekordne rýchlej a pritom zdravej prípravy zeleniny, rýb či mäsa.


Na horkovzdušnou fritézu poskytujeme záruku v délce měsíců. Díky absenci oleje tak vzniká minimum kouře a pachů. Výsledkem je časově a energeticky úsporné vaření. Klarstein VitAir je futuristicky působící horkovzdušná fritéza s inovativním přístupem ke klasickým kulinářským technikám, jako jsou fritování, grilování či pečení.


Horkovzdušná fritéza

Tento kuchyňský mistr spojuje všechny tyto postupy do jednoho multifunkčního zařízení. Pro zobrazení stránky tak, jak byla zamýšlena, použijte prohlížeč s podporou JavaScriptu. V zahraničí je přístroj vážně oblíbený a tak mě zajímalo, jestli uchvátí i mě. Air fryer, jak už název napovídá, je horkovzdušná fritéza.


Mnoho z vás, vlastně zprvu i mě, může zmást název. Ten nám říká, že se zde bude fritovat. Ale v tomto přístroji lze i péct koláče, pizzu, připravovat. Fritéza je vybavena pojistkou proti přehřátí, minutovým časovačem s vypínacím signálem a nastavitelným termostatem. Košík lze umývat v myčce.


Její největší přednost je smažení bez kapky oleje. Můžete v ní nejen smažit, ale i dusit či péct a to vše bez zbytečného tuku. Příprava jídla ve fritéze je tedy zdravé, chutné a rychlé.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky