čtvrtek 19. ledna 2017

Výrobník šlehačky

Stroj udržuje tekutou smetanu na teplotě 4°C, smetana prochází labyrintem, ve kterém se smíchá se vzduchem a vznikne tak šleh. Plotna na zmrzlinové oplatky. Výrobník ledové tříště Ugolini. Barovou myčku s na sklo (odpadovým čerpadlem).


Kavovar Reneka - Měděný kotel s průměrem 2mm Elektronické ovládání s mikroproc. Profesionální výrobníky šlehačky Mussana.

Firma Kysela dodává a servisuje šlehačkovače německé firmy Mussana. Zastoupení pro Českou republiku. Veškerá údržba stroje je velmi jednoduchá, nevyžaduje složitou montáž ani speciální mycí prostředky. Proti sobě jsme postavili šlehačku ve spreji, bombičkovou lahev na přípravu šlehačky a výrobník šlehačky Frigomat Kream a testovali jsme kvalitu vyrobené šlehačky.


Stroje na šlehačku se navíc mohou použít i pro výrobu krémů. Mnohým dezertům, ovoci, ale i kávě chybí k dokonalosti už jen kopeček nadýchané šlehačky. Pro přípravu té domácí si vystačíte s jednou ingrediencí – kvalitní smetanou!


Vybírejte si Šlehačkové láhve podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Tvorba šlehačky může být daleko snazší, než se na první pohled zdá.

Za pomoci láhve a jednorázové bombičky N2O bude domácí šlehačka hotova během několika vteřin. Vybavení pekáren, cukráren a gastro zařízení. Před nákupem se vyplatí zeptat se prodejce ne jen na cenu zařízení , ale i na další aspekty , které prodej šlehačkovače provázejí. Pracuje velice tiše a zároveň rychle.


Dávkování je možné ruční, v nastavitelných dávkách nebo. Ideální pro malé a střední provozy. Svým výkonem je rentabilní již při denním zpracování l smetany. Výhodou je, že svým rozměrem a možností obsluhy z přední části, nevyžaduje příliš místa a lze jej umístit do malých prostor. Bar představuje oblíbené centrum v každém gastro provozu.


Pokud se rozhlédnete restaurací, zábavním podnikem nebo po lobby hotelu, prostor kolem baru bude vždy obsazen. Balení obsahuje náporovou tyčinku na čerstvou šlehačku. Téměř nepoužívaný výrobník šlehačky , v perfektním stavu. Objem zásobníku litry, s kompresorem, hodinový výkon 1litrů.


Obsah nádoby na šlehačku je litr. Popište výrobník šlehačky. Vysvětlete činnost výrobníku šlehačky. Jak se výrobník šlehačky obsluhuje?


Kdo může výrobník šlehačky při poruše opravo-vat? Jaké jsou obecné požadavky na surovinu pro výrobník.

Celonerezové provedení. Umožňuje také odběr přímo z balení Tetrapak vloženého dovnitř zásobníku. Vyplatí se už při spotřebě l šlehačky denně. Prodám výrobník šlehačky Cattabriga Lucky Moon v záruce měsíců.


Vyrobnik slehacky najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky