čtvrtek 26. ledna 2017

Sklenena lahvicka

Sklenena lahvicka

Tyto cookies jsou nezbytné pro fungování webových stránek a nemohou být v našich systémech vypnuty. Obvykle se nastavují pouze jako reakce na akce, které jste vynaložili, což představuje požadavek na služby, jako je nastavení předvolby ochrany osobních údajů, přihlášení nebo vyplňování formulářů. Poslouží k praktickým i dekoračním účelům. Vhodná na drobné korálky (rokail), bižuterii, minerály, sůl do koupele, písek, kamínky apod.


Skleněná láhev - 2ml, zelená. Jedná se o samostatnou lahvičku bez uzávěru. Je nutné objednat uzávěry zvlášť! Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Borosilikátové sklo je odolné, takže skleněná láhev je vhodná na pití i pro děti. A voda z ní chutná přímo skvěle!


V katalogu nemáme podrobnější informace o lahvicka s kapatkem 50ml. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod.


Prázdná skleněná lahvička kulatá, s praktickou pipetou integrovanou ve víčku s dětskou pojistkou (nutné na víčko zatlačit a šroubovat zároveň), v hodná např. Obsah 50ml, barva zelená závit hrdla GL18. Velmi praktická a slušivá skleněná lahvička se nejčastěji používá jako přívěsek na krk. Pro praktické využití např. Webové stránky a e-shop výrobků značky Phytos.


Sklenena lahvicka

Silice (éterické neboli esenciální oleje, olea aetherea) jsou těkavé, ve vodě nerozpustné, olejovité látky nebo směsi látek, často jsou vonné a mají palčivou chuť. Ptáte se, proč prodáváme suroviny, které jsou dle našeho popisu “toxické” nebo “nebezpečné pro životní prostředí”? Tento článek, který vysvětlí, že ne vše je vždy tak, jak se zdá, vám otázku zodpoví! Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Lahvičky a savičky skladem. Philips AVENT, TWISTSHAKE, Nuk a dalších. Výběr kojenecké láhve potká většinu rodičů a unbsp;nekojících maminek jsou kojenecké láhve obzvláště nezbytné. Kojené děti se z nich také často učí pít i jiné tekutiny než mateřské mléko.


Přečtěte si, jaké značky kojeneckých láhví jsou mezi maminkami nejoblíbenější. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Praktická a krásná skleněná lahvička s pumpičkou a víčkem pro ještě větší hygieničnost Vašich produktů :) Ideální na pleťové a tělové krémy a čistící mléka. Zátka je vyrobena z korku.


Detailní popis produktu. Obsahuje šroubovací uzávěr se skleněným kapátkem. Kapátko je vhodné pro plnění tanků a kapacích atomizérů.


Vybírejte si Kojenecké láhve Nuk podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky