čtvrtek 26. ledna 2017

Držák na kartáčky s přísavkou

Držák na kartáčky s přísavkou

Kelímek na kartáčky s přísavkou InterDesign Rain. Držáky na zubní kartáčky , ks. LOOP držák , kelímek na kartáčky s přísavkou KOZIOL (barva-růžová) 2Kč. Pro zobrazení více produktů odeberte některý z filtrů.


Nábytek Dekorace Textil Svítidla Rekonstrukce Kuchyně Koup. Kombinace chromované oceli držáku a kelímeku z čirého matného plastu je jednoduše elegantní. Stejně jako tento držák na zubní kartáčky , který díky přísavce bezpečně drží na skle nebo na hladkých obkladačkách a pojme až čtyři zubní kartáčky nebo kartáčkové hlavy. Někdo doma ukládá zubní kartáčky do klasických skleniček a někdo si raději vybere hezký držák na zubní kartáček.


V naší nabídce najdete plastové držáky na zubní kartáčky s přísavkou , které lze přidělat na zeď. Velkou výhodou systému Ecoloc je skutečnost, že přísavku lze snadno odstranit z povrchu zcela beze stopy. Po jejím očištění pod tekoucí vodou, je opět připravena k nalepení na jiné místo. Nástěnný držák toaletního papíru s krytem Ecoloc nabízí snadnou a rychlou instalaci bez vrtání. Materiál: ABS, nerez ocel.


Ano, souhlasím s tím, že Tchibo na základě mých nákupních a uživatelských preferencí bude vytvářet osobní profily, aby mohlo reklamní a webové nabídky lépe uzpůsobit mým osobním zájmům (více informací). Díky přísavnému systému Bestlock jej uchytíte i bez vrtání. Je jen na vás, jestli silnou přísavku přicucnete k hladké podlaze, stěně nebo třeba stolu. Tento roztomilý a praktický držák s přesýpacími hodinami zajistí, že si vaše děti budou čistit zoubky alespoň po dobu minuty a tím si je udrží zdravé a krásné.


Roztomilý stojánek na kartáček a pastu s přesýpacími hodinami. Můžete ho využít například jako držáček na klíče, náramky, náušnice, gumičky a další. SNADNÉ PŘICHYCENÍ PŘÍSAVKOU. Uchycení držáku s přísavkou je velmi snadné.


Předejděte nehygienickému povalování zubních kartáčků po umyvadle a poličkách a pořiďte si držák s matnou skleničkou na zubní kartáčky či další potřeby. V případě poškození lze objednat také náhradní skleničku. Zároveň souhlasím s pravidly a podmínkami odběru newsletteru.


Souhlas je možné kdykoli zrušit. Odkazy na odborné recenze. Váš nábytkový vyhledávač Kategorie. Bílý držák na zubní kartáčky s přísavkou YAMAZAKI Tower (7) Sledovat.


Chcete vědět, zda je cena 3Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji? Klikněte na Sledovat a my vás upozorníme, až bude produkt znovu ke koupi. Nakoupíte, vyzkoušíte a zaplatíte do dní Nově můžete platit Twist. Běžná cena 29Kč 29Kč 23Kč bez DPH. Jednoduše elegantní držák na zubní kartáčky.


Tommy natáhne obě nohy a nechá zubní kartáčky suché všude kolem. Jedná se o prostorově úsporné. Podívejte se také na další produkty z kategorie Dům, byt a zahrada nebo koupelny.


Detail produktu Do obchodu. Kč Antracitový kelímek na zubní kartáčky Wenko Barcelona Skl.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky