pondělí 30. ledna 2017

Instalace indukční desky

Díky systému Optifix ji nainstalujete 3x rychleji. Jednoduchá instalace s EasyFit Neřešte vrtání a šroubování při instalaci vaší desky. Jednoduše zacvakněte EasyFit varnou desku Beko do připraveného výřezu v pracovní desce a nic. Pokud ani, tak právě indukční desky jsou pro vás to pravé. K ohřevu dojde téměř okamžitě, takže vám šetří váš čas.


Indukční deska se zahřívá až po přiložení nádoby. Dobré je i to, že indukční desky jsou velice bezpečné. Snadno z indikátoru na zbytkové teplo zjistíte, jestli stále plotýnka hřeje, nebo.


Instalace indukčních desek musí proběhnout tak, aby byl zajištěn dostatečný přísun vzduchu k těmto ventilátorům. Po usazení varné desky do montážního otvoru musí mezi spodní stranou varné desky a další překážkou zůstat min. Připravte se na montáž varné desky.


Zapojujte do kuchyňských linek o tloušťce 30–mm. Zejména indukční varné desky potřebují dostatek volného místa na spodní straně, kde mají větráky. Jen tak se mohou správně chladit, nasávat a zpětně vyfukovat vzduch.


Uprostřed pracovní desky vyřízněte otvor s dostatečnou. Vybírat desku byste si také vy měli primárně podle toho, jaké funkce nabízí. Níže najdete výčet možných funkcí, které varné desky nabízejí. Některé z nich dnes mají indukční desky automaticky.


Základní informace Vlastnosti Instalace Samostatná varná deska Instalace Vestavěný spotřebič Typ výrobku elektrická varná deska Designová řada. K čemu slouží rámeček u indukční desky ? Zahřívá se pouze dno pánve a ne povrch varné desky. Snadno se čistí povrch Povrch varné desky je zcela plochý a odolný proti poškrábání. A protože povrch kolem. Elektrické a indukční desky využívají služeb dotykových senzorů.


Ty jsou obvykle spojeny s displejem, zobrazujícím informace o stavu vaření. Jedná se o nejjednodušší a nejefektivnější způsob ovládání. Na životnost varné desky má velký vliv materiál, z něhož je vyrobena. Jen pozor, vchody máme zezadu domu, ne z ulice, ale blok se dá autem normálně objet.


Vzadu je jednosměrná silnice. Budou nutné dva úkony, protože Jde o výměnu již dříve zabudované indukční varné desky jednozonové za dvojzonovou, bude se tedy 1) upravovat výřez kuchyňské desky , nyní je tam výřez 325x 3má být 470x 2mm. ZAPOJENÍ ELEKTRICKÉ INDUKČNÍ VARNÉ DESKY.


Pokud se rozhodnete pro výměnu nebo novou instalaci indukční varné desky , rádi Vám ji odborně zapojíme. Zkontrolujeme přípojné místo i stávající kabel (pokud jde o výměnu). Pokud instalovaná deska má odlišný rozměr, jsme schopni otvor pro desku upravit. Navíc na indukční varné desce.


Aby se zvědavé dětské prstíky nedostaly k horkým hrncům a pánvím, můžete nasadit na varné desky dětskou ochrannou lištu. Její instalace je velmi snadná a vydrží i velmi vysoké teploty. Zabezpečuje ochranu před dotykem nebo převrhnutím horkých. Už při pořizování je třeba vybírat pečlivě a všimnout si, jaké typy zásuvek daný model podporuje, a případně jestli je opatřen funkcí „Power Management“, která umožňuje nastavení více typů napájení, včetně 2V.


Jde o energeticky nejúspornější variantu, která využívá nejmodernějších technologií a nabízí množství pokročilých funkcí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky