pátek 27. ledna 2017

Topná tělesa hlinsko

Topná tělesa hlinsko

TOPNÁ TĚLESA DO SPOTŘEBIČŮ PRO DOMÁCNOST. Kontaktní osoba: Jaroslava Růžičková - Z ákaznický servis. Topná tělesa – polotovary. Tělesa pro ohřev kapalin. Spotřebiče pro domácnost.


Společnost byla založena před více než lety. Tištěná topná tělesa jsou vhodná pro kontaktní ohřev rovinných ploch, případně tekutin přes rovinnou stěnu. Novinkou v sortimentu je tištěné topné těleso na trubce, které je možné využít v aplikacích vyžadujících ohřev proudící kapaliny. V rámci spolupráce mezi městem Hlinsko a Hospodářskou komorou ČR můžete nyní hledat informace o. Vše pro firmy v Hlinsku. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba BT NÁŘADÍ s. Alexandr Pavlov - Manažer obchodu tel.


Plochá tištěná topná tělesa jsou vhodná pro kontaktní ohřev rovinných ploch, případně tekutin přes rovinnou stěnu. Get without the ads. Skip trial month free.


Backer otevřel novou halu na tištěná topná tělesa AHPVIDEOHlinsko. Hlinsko , VINOHRADSKÁ 71 Webové stránky společnosti ELVETO, s. Vyrábíme široký sortiment kvalitních trubkových topných těles určených pro ohřev plynů a kapalin. Pro kontaktní ohřev pevných těles slouží tištěná topná tělesa , topné patrony a topné pásy.


Rozmrazovací tělesa jsou určená pro kontakt s vodou. Nedílnou součástí je sortiment pro železnice. Náhradní tyčová topná tělesa do elektrických ohřívačů vody AEG, DZD Dražice, Elektolux, Gorenje, Hlavačka a Čech, Tatramat, Wterm a dalších bojlerů. Technická a elektrotechnická keramika. Elektrická topná tělesa z našeho sortimentu jsou určena pro ohřev vody pro domácnost nebo pro ohřev otopné kapaliny v topném systému.


Liší se materiálem, typem závitu a typem hlavice. Hlinsko Vyrábíme elektrická topná tělesa pro ohřev vzduchu, kapalin, pro kontaktní ohřev, tělesa pro rozmrazování, tištěná topná tělesa , topné patrony a pásy. Prodáváme průtokové a zásobníkové ohřívače vody, sušáky ručníků, infrazářiče a ponorné ohřívače a mnoho dalšího. Tyto trubková topná tělesa nacházejí využití především v elektrokotlích, bojlerech, akumulačních zásobnících vody, v pračkách, průmyslových zařízeních nebo v klimatizačních systémech automobilů. Jiné typy jsou určeny pro ohřev olejů ve fritézách, olejových.


Jsou to topná tělesa pro spotřebiče nejen tuzemských, ale i zahraničních výrobců. Váš účet Electrolux bol práve vytvorený. Ak chcete svoj účet aktivovať, kliknite na odkaz v e-maile. Vybaveny ryzími doplňky se vertikální tělesa v mnoha barevných odtínech – volitelně v provedení s povrchem profilovaným nebo Plan – hodí jako Design-Highlight do každého interiéru.


Malířství a tapetářství v Hlinsku. Databáze firem, živnostníků a jiných ekonomických subjektů z České republiky. Vyberte si kontakty na kvalitní dodavatele přesně podle své představy. Rozměry a výkony dle požadavku. Barevná úprava dle vzorníku RAL.


Možnosti metalízy či strukturovaného povrchu. Jedná se o nadčasový design, který si můžete uzpůsobit podle Vašich představ.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky