pondělí 9. ledna 2017

Termoska s pumpičkou 5l

Má praktický uchýt pro snadné přenášení. Výsledkem je, že horké nápoje, jako je čaj nebo káva, udržují teplo. Vložka má termoizolačné vlastnosti pre udržanie teplého i studeného nápoja.


Veľmi elegantné madlo a prakt. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Nerezová termoska s pumpičkou je vhodná pro profesionální použití jako součást rautu, nebo pro pou.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Profesionální nerezová termoska na horké i studené nápoje. Vakuová termoska Miniland Silky je vyrobena z vysoce kvalitní dvoustěnné oceli a díky tomu udrží až hodin požadovanou teplotu nápoje. U nás máte také jistotu, že v případě reklamace výrobku, bude vše řešit značkový servis , který používá zásadně originální náhradní díly. V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. TORO TERMOSKA 5L , ČERVENÁ.


Rex London Modrá termoska s bílým hrníčkem s motivy jednorožce Magical Unicorn. PH 5l , porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze M. PH 5l , porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie a recenzie M. Nerezové termosky jsou nádoby, které udržují teplotu nápojů po dlouhou. Termoska s pumpičkou 5L. Kvalitní nerezová termoska zajistí dlouhodobou udržitelnost teplot jak studených tak teplých nápojů.


V naší nabídce naleznete servírovací termosky, celonerezové termosky a nechybí ani termosky s praktickými hrníčky, dávkovacími pumpičkami a dalšími vychytávkami. Kolekce 1 nepropustných vakuových konvic SAMBA, které udržují kávu horkou po dlouhou dobu jistě potěší robustním provedením, praktickou rukojetí či Quick Press uzávěrem, který zajišťuje. Vnější část termosky je vyrobena z odolného plastu s pohodlnou kovovou. Odkazy na odborné recenzie.


Kompletné informácie k výberu. Detailní popis produktu. Pořizovací cena za kus 6Kč. Vratná kauce při zapůjčení je Kč. Konečně termoska s pořádným objemem!


Atraktivní bílé termosky s praktickou pumpičkou rozšiřují linii oblíbených termosek v linii FAMILY COLORI. Výrobek v elegantní tmavě modré barvě disponuje vysoce kvalitním silikonovým těsněním. Vyrobeno z nerezové oceli potažené černým lakem na vnější stěně. Díky speciálnímu povrchu vám termoska nevyklouzne z ruky i když ji držíte v rukavicích, v mrazu.


Pro ještě lepší manipulaci je termoska také opatřena skládací rukojetí. Vnitřní stěna termosky je potažená tenkou vrstvou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky