čtvrtek 12. ledna 2017

Vsakovací boxy

Tím se vytváří obrovské prostory pro dešťovou vodu. Celý box je obalen geotextilií a zasypaný zeminou. Využitelnost boxů je téměř jejich kapacity. Nové vsakovací bloky jsou vyrobeny ze 1 recyklovatelného polypropylénu a díky své konstrukci mají tyto bloky třikrát větší retenční objem než štěrkové lože.


Bloky se skládají z těla, dna a dvou kusů zakončení. Spojují se jednoduše pomocí spojek a lze z nich vyskládat různé tvary a velikosti vsakovacího.

Akumulační box Q-Bic Plus. Boxy Wavin Q-Bic Plus použijte tehdy, když hledáte nejlepší řešení ve své třídě k uskladnění velkého objemu dešťové vody. Modulární konstrukce systému Wavin Q-Bic Plus umožňuje nejrychlejší dobu instalace i flexibilní konstrukci nádrže, která je vhodná pro všechny projekty a poskytne. Azura od společnosti Wavin Ekoplastik je nerevidovatelný akumulační box určený pro zasakování a retenci.


Boxy jsou vyrobeny z panenského polypropylenu, jsou odolné a navržené minimálně pro let provozu za podmínek silného zatížení. Nové technologie vsakovacích systémů řeší problém s nakládáním dešťové vody v místě srážek, čímž odlehčují kanalizačním stokám (možnost volby menšího průměru kanalizačního potrubí) a snižuje poplatky za odvod dešťových vod z vlastních pozemků. Plastové vsakovací boxy , obrázek z ihned.


Tyto boxy jsou tak prokoumané, že se do nich vejde mnohem víc vody než do štěrku o stejném objemu. Díky tomu nemusíte provádět tak rozsáhlé zemní práce.

Na druhou stranu jsou samozřejmě mnohem dražší. Pan Fojtík mi rovnou řekl, že plastové boxy budou drahé a že se nám. Spotřebu geotextilie je nutné spočítat podle rozměrů plánovaného objektu. Vsakovací blok Graf 300L - čierny. K čisté ploše doporučujeme počítat ztratné plynoucí s přesahů jednotlivých pásů a ohybů.


Výroba zariadení na VSAKOVANIE a narábanie s dažďovou vodou. DAŽĎOVÉ SYSTÉMY DRENBLOK – systém na vsakovanie dažďovej vody Je to patentovo chránené zariadenie určené pre plynulé a prirodzené vsakovanie dažďovej vody zvádzanej zo striech budov a zastavaných plôch do zeme. Boxy RAUSIKKO se pyšní vysokou zatížitelností.


Systém založený na komorovom 3D princípe. Mají dodatečně integrovaný výstužný element, díky kterému je možné je bezpečně umístit tak hluboko, jak potřebujete. Do vsakovací jímky se nasype 70cm plavenů frakce 50. Je možné jej použít pro odvodnění střech, náměstí, ulic i pro odvodnění průmyslových ploch. Pouze se třemi různými komponenty (půlkruhová tunelová část = vsakovací tunel, a jeho počáteční a koncové čelo s otvory) připravíte stabilní a rozsáhlý systém s minimálními stavebními náklady.


Instalace je možná samostatně, to v případě když nechceme dešťovou vodu využívat, nebo jako přepad z. Zasakovací boxy se instalují pod terén, neznamená to však, že by místo, pod kterým se nacházejí, nebylo možné, při spráné výšce krytí, běžně využívat. Pokud není zasakování dešťové vody na vašem pozemku z pohledu geologa vhodné, je nutné místo zasakovacích systémů zvolit retenční nádrže – více se dočtete zde. To umožňuje snadněji přizpůsobit návrh a výškové umístění geologickým podmínkám.


Například při zvýšené hladině podzemní vody stačí použít vsakovací boxy vysoké nebo.

Pro efektivnější vsakování přebytečných dešťových vod navrhované s ohledem na podloží, dlouhodobou funkci a zatížení. Jímky, septiky, vsakovací boxy. Betonové jímky a septiky nahradil materiál polyethylen, nebo polypropylen. Ke vsakování dešťové vody slouží vsakovací boxy. Medzinárodný výrobca plastových rúr a tvaroviek.


Ideálny pre rodinné domy. Jako byste si představili seskládané bedničky na zeleninu. V tomto zásobníku se shromáždí voda steklá ze střechy a pak se pomalu postupně vsakuje do půdy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky